un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Să nu ziceți că n-ați știut: weekend cu festivaluri

15 Sep 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

15-17 septembrie este o perioadă aglomerată pentru bucureșteni.

Unu la mână, Bucureștiul împlinește 558 de ani de la prima atestare, ocazie cu care poate că Primăria va scoate și bannerele rămase de la sărbătorirea a 555 de ani, că deja arată dubios. E ca și cum ai mai avea postere cu Heather Locklear sau cu Van-Damme prin casă.

Ce face, însă, PMB este să organizeze diverse manifestări, parade și concerte. Am trecut ieri prin Piața Constituției și deja montaseră o scenă foarte mare, iar restul pieței este în amenajare. Au loc, printre altele:

  • concert Angela Gheorghiu – 15 septembrie, ora 20:30, în Piața Constituției. E cu filarmonica George Enescu și cu dirijor american, sună foarte interesant.
  • muzică: DJ Paul Damixie, Moonlight Breakfast și Pink Martini – 16 septembrie, începând cu ora 17:30, Piața Constituției
  • video-mapping pe Palatul Parlamentului – 16 septembrie, după ora 22
  • muzică: Irina Rimes, The Motans, Vunk, Holograf, Voltaj, Delia & Band – 17 septembrie, începând cu ora 18, Piața Constituției

Mai multe detalii găsiți pe site-ul PMB.

Doi: la Ground Zero în curtea casei/fabricii, în Bucureștii Noi, se gătește gulaș și se bea bere de-a lor. Gulaș-ul costă 25 de lei porția, ca să poată oricine să se arate șocat de prețul său. Berea costă 10 lei paharul. Intrarea, însă, e liberă! Totul se întâmplă sâmbătă, începând cu ora 12.

Trei: la Promenada Mall (nu mi-e clar dacă în parcare sau pe acoperiș), e ceva cu gin tonic și street food și muzică chill.

Patru: THB, Three Happy Brewers, o altă berărie artizanală a cărei bere n-am băut-o niciodată, dar văd că e foarte apreciată, organizează sâmbătă tururi de berărie și degustare. S-ar putea să trec pe acolo pentru asta. Adresa este strada Rușețu nr. 10, sector 6, “intrarea prin parcarea spălătoriei”.

Mi-a plăcut și fraza “grădina THB râmâne deschisă pentru degustări de bere și în acest weekend și vă punem la dispoziție grătarul în regim DIY!”

Cinci: pe Lacul Morii are loc un show aviatic. Veți putea vedea acolo Iacării Acrobați, parașutism, diverse demonstrații militare șamd. Are loc între 11 și 14:30.

    6 comentarii

  1. Pentru a afla ce evenimente sunt in weekend folosesc: https://www.zelist.ro/events/bucuresti/?p=weekend
    sau tab-ul de Events de pe Facebook.

      (Citează)

  2. Sâmbăta viitoare va fi un eveniment de curățare a Deltei Văcărești, sacii de gunoi si mănușile sunt oferite de Asociația Geocaching România.
    Pagina Evenimentului: https://www.facebook.com/events/116753745700584/

      (Citează)

    • Ce bine că mai există astfel de evenimente nu doar Concerte și Street food. Cu toții vrem o țară ca afară dar puțini suntem dispuși să ne implicăm civic.
      E chiar fain de mers cu bicicleta prin Delta Văcărești. Recomand.

        (Citează)

  3. Three Happy Brewers – chiar foarte buna. Toate cele 4 sortimente.
    Urmeaza 1 nou curand :)

      (Citează)

  4. Gratar DIY, adica vii cu caserola de mici si ti-i perpelesti acolo cat bei niste bere ? :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus