un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 august 2017

29 Aug 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

NSFW: Kyra Keli.

    9 comentarii

  1. Toată lumea aștepta azi de la BMW sa zică ca au o baterie care sa țină peste 300km, la fel cum are bolt si cum se așteaptă de la Nissan leaf.

      (Citează)

    • Cred ca miza reala trebuie sa fie durata de incarcare, nu autonomia. Autonomia poate sa fie mai usor crescuta decat sa faci o incarcare intr-un timp sustenabil pt o utilizare nornala.
      Nsfw:10+ e pe gustul meu

        (Citează)

    • Un level 2 charger incarca full majoritatea masinilor electrice in 4-6 ore, 8 ore stai la munca, vreo 8 ore stai acasa, incarcare rapida la DC( direct current) chargere pana la 80% in 20-30 de minute. A mai fost ideia de a schimba bateria cu una completa incarcata in vreo 2 minute, exact ca acum 100 de ani la taxiurile din NY.

      De ce are Tesla precomenzi de 400.000 de masini Model 3 ? au autonomie de peste 300 de km cu o incarcare.

      Bughy: Un nou record YouTube: 31 milioane vizualizări într-o singură pe pentru un clip.

        (Citează)

    • @Bughy daca un telefon te tine jumatate de zi banuiesc ca problema e marimea bateriei nu durata de incarcare. BMW are acum 183 de km care in realitate pot fi la jumatate daca pornesti aerul conditionat, caldura, urci cateva dealuri, 3-4 oameni in masina. Ca masina de oras pentru Europa e ok, dar pe america sunt multi care conduc 50-150 km pe sens pana la munca.

        (Citează)

    • Imposibil în afara cazului în care BMW ar fi lucrat vreo 5 ani în secret la o tehnologie nouă pentru baterii.

      Când va apărea una cu autonomie mult mai mare sau încărcare mult mai rapidă în același volum ocupat, o să aflați de ea cu mult înainte să o implementeze industria auto.

        (Citează)

    • wd: BMW are acum 183 de km care in realitate pot fi la jumatate daca pornesti aerul conditionat, caldura, urci cateva dealuri, 3-4 oameni in masina. Ca masina de oras pentru Europa e ok, dar pe america sunt multi care conduc 50-150 km pe sens pana la munca.

      Nu chiar. Și în Europa se face des această navetă, dar BMW i3 are o autonomie mult mai mare în ciclul oficial, iar în practică, cu aer condiționat și dealuri, ajunge pe la 183 km.

        (Citează)

  2. typo:

    Un nou record YouTube: 31 milioane vizualizări într-o singură ZI pentru un clip.

      (Citează)

  3. Misto aia cu brand romanesc.Romanesti tare francezii de la Renault, austriecii de la Petrom, olandezii de la Digi etc!

      (Citează)

    • E vorba de branduri, nu de cine le deține și unde e înregistrată firma. Despre FC Liverpool sunt sigur că zici că-i o echipă englezească, chiar dacă proprietarii sunt americani, nu?

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus