blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 24 august 2017

Clock icon

24 Aug 2017

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

12 comentarii

NSFW: Anna Fursova.

  12 comentarii

 1. Acele case self pay sunt case unde casierul iti scaneaza produsele si tu mergi apoi sa platesti la automat. In Iasi e putin mai rapid la aceste case, dar cred ca e si din cauza reticentei oamenilor de a le folosi, intreg procesul nu pare cu mult mai rapid.

    (Citează)

  • nup, e altceva aia.

     (Citează)

  • Nu, aici scanezi tu, pui produsele pe un cântar pentru verificare, plătești cu cardul sau poate au și acceptor de bancnote.

     (Citează)

  • In Auchan Pallady e cum a zis alex, iti scaneaza angajatul produsele apoi te duci in alta parte la automat si platesti pe baza bonului primit. In plus dureaza dupa ce scanezi bonul sa incarce produsele pe ecran din sistemul lor si apoi platesti (eu am platit cu cardul, nici nu stiu cum e daca platesti cash si mai vrei si rest).

     (Citează)

  • Da, my bad nu am citi cele 5 randuri atent(nu am cont corporate). Se pare ca sistemul va fi asemanator cu ce a implementat Tesco prin UK. Sincer nu stiu cat de bine va merge in Romania daca nu au gandit foarte bine metode antifurt.

     (Citează)

  • cris:
   […] nici nu stiu cum e daca platesti cash si mai vrei si rest

   Nu inteleg de ce atata reticenta pentru orice e nou. Si nu vorbesc de cei in varsta. Zilnic cumpar ceva din Auchan si platesc la casele semiautomate. Si vad oameni de pana in 35 de ani care mai-mai ca se revolta pentru ca e altfel de cat s-au obisnuit.

   Ok, e ceva nou, intrebi, citesti, ceri ajutor. A doua oara vei sti.

   Si poftim, pentru informare: la automatele care accepta numerar este o fanta pentru plata in bancnote si un buzunar metalic pentru plata in monede (functioneaza prin cantarire). O alta fanta pentru rest in banconte si un alt buzunar pentru rest in monede. Partea buna e ca aparatul face calculul in timp real, nu e ca la automatele de cafea. In fine, informatiile sunt clare, scirse pe aparat si afisate pe ecran. Iti trebuie putina rabdare si o sa te descurci.

     (Citează)

 2. astea de la NSFW sunt reincarcabile?

    (Citează)

 3. Interesant NOte 8, asteptam cu interes 8 Plus :))

    (Citează)

 4. Salut,
  am ajuns la Borgo M tot dintr-o recomandare acum un an si de atunci a ramas singura pizzerie la care merg. Este singura care imi aminteste de Di Matteo sau Da Michele din Napoli.
  Restul pizzeriilor care livreaza in Bucuresti par o gluma proasta inclusiv Pizza Hut.
  Recomand 100%

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus