blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 12 iulie 2017

Clock icon

12 Jul 2017

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

11 comentarii

Wiz Khalifa – See You Again a devenit cel mai urmărit clip de pe YouTube, trecând de 2,9 miliarde de vizualizări și depășind Gangnam Style:

  11 comentarii

 1. Va fi detronat in curând de Despacito. Pun pariu pe o shaorma ca pana la sfârșitul anului. Care se mai bagă?

    (Citează)

 2. Nici nu imi cine sa cred cat m-am atasat de Windows Phone (8.0 si 8.1). Simt o tristete nesanatoasa ca l-au lasat sa moara. Am schimbat barca de ceva timp dar tot duc dorul interfetei si modului in care se legau elementele in Windowsul 8 de pe telefon.
  O sa pastrez ultimul Lumia pe care scrie Nokia (830 adica) si o sa il mai butonez din cand in cand. Cu o lacrima in coltul ochiului. Uof.

    (Citează)

  • Interfața wp a fost cel mai bun design pentru mobile de la seria 40 încoace. De fiecare data când deschid telefonul cu Android mi se strepezesc dinții.

     (Citează)

  • Da, a fost bun, dar a apărut în perioada când toți producătorii investeau în Android.

     (Citează)

  • Eu inca nu am schimbat barca. Eu si consoarta suntem doi din cei 18, deci Romania are minim 10% cota din piata Windows Phone :)

   La modul meu destul de limitat de utilizare e ok si acum, singura mea durere reala este blocarea skype-ului de la 1 iulie (care si asa mergea prost)

   Dar inca nu renunt, in septembrie o sa migrez pe Win10 si sunt curios ce o sa fie si acolo. Nu migrez mai devreme pentru ca am cam toata peninsula balcanica in Here Drive + si in perioada asta sper sa le folosesc hartile la greu.

   Si, da, asta e si senzatia mea cand butonez Androidul copiilor, parca locuiesc cu familia, plus socrii, intr-o garsoniera in Titan. E totul acolo si chiar prea mult, dar faci contorsionism ca sa ajungi la ceva de care ai nevoie.

     (Citează)

  • Ești obișnuit cu altceva și de asta Și pe WP este la fel de complicat, uneori. Un sistem e mai bine optimizat pentru anumite sarcini, Android pentru altele.

     (Citează)

 3. “Mi se pare aiurea. E un fel de “vom dezvolta în viitor software-ul, dar voi cumpărați telefonul și dați-ne banii de acum”.”

  Asa de repede ai uitat cum a fost primul iPhone?

  http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone

  Exact asta a fost strategia si atunci: “Uite aici un telefon cu mai putina functionalitate decat un dumbphone. Scoate banii si poate iti mai dam ceva din functionalitate pe parcurs!”

  Nu, nu e aiurea daca urmaresti felul in care Apple si-au vandut produsele de-a lungul anilor. Este un lucru perfect normal pentru ei acest stil. Clientul isi cam ia teapa? Ghinion, las’ ca oricum se inghesuie la coada pentru 8S/9.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus