un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Viitorul Assassin’s Creed are loc în Londra victoriană

17 May 2015  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Assassin’s Creed Syndicate apare pe 23 octombrie 2015 pentru PC, PS4 și Xbox One.

Jocul îl urmărește pe Jacob Frye, un “asasin gangster” în perioada revoluției industriale din Londra, mai exact prin 1868, așa că vom vedea mult mai multe lucruri moderne în joc.

Încet încet povestea avansează spre timpurile noastre, unde sper că ultimul AC va fi un fel de Watch Dogs.

Mai multe imagini găsiți pe IGN.

    4 comentarii

  1. preorder clar… pentru orice fan ac

      (Citează)

  2. mircea (primul)

    18/05/2015 la 1:06 PM

    da nfo, fa preorder la un joc care iar o sa se lanseze neterminat. #braindead

    eu sper sa nu se ajunga in zilele noastre cu actiunea, mie tocmai plasarea povestilor in trecutul indepartat mi s-a parut interesant la franciza. sa treci pe langa multe cladiri sau strazi, sa “intalnesti” tot felul de personaje emblematice ale epocii respective, sa simti putin atmosfera de atunci, lasand la o parte ridicolul storyline-ului.

    in trecutul apropiat si prezent ce sa fac, sa il asasinez pe hitler si sa escaladez burj khalifa?

    ar fi misto sa arunce un ochi si peste cultura de la est de europa. sa fie unul in rusia, unul in china, in japonia, tibet, chiar in mongolia.

      (Citează)

  3. @mircea (primul)

    Assassin’s Creed Chronicles sunt/o să fie în China, Rusia și India. Bine, sunt side-scrolling, deci bănuiesc nu e chiar aceeași senzație ca atunci când te plimbi prin Florența (nu l-am jucat pe cel cu China și celelalte două nu s-au lansat încă), dar există.

      (Citează)

  4. mircea… pentru un joc (ac unity) care are si single si multiplayer (co-op) eu sunt multumit si nu mi pare rau de cei 60 usd platiti

    faci preorder pentru mici bonus-uri si pentru ca vreai sa l joc cand e proaspat nu dupa ce citesti 100 de review-uri (jumatate negative si jumatate platite :)))

    asta pana cand se va craca ps4 > : )

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus