un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Shoteria, stație de alcoolizare și reabilitare

17 May 2015  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

În Centrul Vechi s-a deschis Shoteria, un bar făcut de aceeași echipă ca și lanțul Calif.

Se beau doar diverse shoturi celebre sau inventate pentru ei. Ideea este să mergi la Shoteria ca punct de pornire a distracției, să bei câteva shoturi mai slabe sau mai tari, și apoi, cu toată gașca și ceva alcool la bord, te duci mai departe în ce cluburi vrei tu.
shoteria_07
Am băut unul foarte mișto în care împreună cu paharul primești și o felie de portocală cu câteva boabe de cafea puse pe ea, unele ce pot fi ușor sparte în dinți. Am mai băut și multe altele.

La finalul nopții poți trece din nou pe la Shoteria pentru partea a doua a meniului de băuturi, cele gândite pentru a-ți scurta mahmureala: ai acolo zeamă de varză, borș, ghimbir, ceai kombucha, lapte de cocos, suc de roșii cu smântână, apă din cișmeaua montată chiar în bar șamd.
shoteria_04

Prețurile le vedeți în fotografii inclusiv pentru opțiuni 5+1. Ce conține fiecare shot găsiți pe niște meniuri scrise și plasate în interior, plus că există și opțiuni premium (am văzut printre altele o tequila Herradura și o vodcă Beluga pe rafturi).

Interiorul e foarte mișto făcut, decorațiunile urmăresc ideea de călătorie (stație de primă alcoolizare, zona de băuturi after-party se numește Sosiri – stație de reabilitare, la toaletă peretele e tapetat cu bilete de tren, au o cișmea în unitate). Pe pagina lor de Facebook găsiți un concurs în care puteți câștiga o excursie la Barcelona pentru 6 persoane, plus fotografii mult mai bune decât cele făcute de mine.

Shoteria se găsește în Centrul Istoric pe strada Șelari nr 17, câțiva metri mai sus de Calif. Orarul este joi-sâmbătă 21-5. Momentan au doar pagină de Facebook.

    2 comentarii

  1. Sincer, voi trece şi eu pe aici dar pentru shoturile sub 10 lei. Pentre cele peste, n-aş putea să trăiesc cu gândul că aş putea să dau pe gât un dil în loc de un un shot :D

      (Citează)

  2. Ce surpriza, ai testat tocmai din shoturile pentru muieri!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus