un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un concert sănătos

17 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Pe Raluxa o ştiţi. De ceva vreme este şi ambasador Activia în campania Obiceiuri Sănătoase şi, în cadrul ei, a organizat şi un concert, vedetele serii fiind trupa 2 Zece Band, care cântă cover-uri după melodiile celebre pe care le ştim cu toţii şi le fredonăm cu plăcere de câte ori le auzim.

Aşa că, la ora la care Steaua şi-o lua zdravăn pe National Arena, eu îi ascultam pe aceştia în Club Vivid din Regie. Cântă excelent. Solista are o voce foarte bună şi a demonstrat-o din plin la câteva melodii mai dificile, precum Simply the Best sau It’s A Men’s World. Este o dovadă că avem mulţi oameni talentaţi la noi în ţară şi mă bucur de câte ori văd pe cineva că reuşeşte să devină cunoscut prin respectivul talent.

Aşa că, în compania suspecţilor obişnuiţi, aş zice, s-a lăsat cu muzică, dansat şi băut, numai obiceiuri sănătoase toate :P (chiar sunt, atunci când le faci cu moderaţie). La plecare am primit şi o geantă termoizolantă cu o rezervă strategică de iaurt Activia de toate felurile, din care cel “gustare de seară”, un preferat de-al meu de multă vreme, a fost deja atacat cu o linguriţă şi mâncat în primele două minute după ce am intrat pe uşa casei.

    15 comentarii

  1. clar… piscotar. sa-ti fie rusine! :P

      (Citează)

  2. Bai nene, piscotareala ca piscotareala, dar eu sunt curios ce naiba face pana la urma Activia asta, cu reglatul intestinelor sau asa ceva? Cica le ajuta pe femei sa nu mai fie balonate: cum? Si care e efectul? Nu mai trag basini? Nu mai au stomacul umflat? Poate intra pe fir ambasadoarea sa ne explice, o astept cu o bere rece la bord, ca aia iese pe partea ailalta cand e cazul sa iei aer.

      (Citează)

  3. Iaurt normal: sta in frigider pana se strica.
    Iaurt Danone: sta in frigider pana se strica frigiderul.

      (Citează)

  4. Ambasadoarea e pe fir dar ii plac discutiile care pleaca din start cu un capital de bunavointa reciproca, asa ca te astept cu orice intrebari pe raluxa at raluxa punct com :)

      (Citează)

  5. Danone, nu stiu pentru ce motiv, continua sa fie cumparat de oameni, desi capitalul de incredere e aproape de zero intre oamenii care sunt atenti ce mananca. Eu n-am mai mancat ceva de la ei de vreo 5-6 ani, iar atunci cand am mancat Activia aia mi s-a parut pur si simplu oribila. Cu un ceai verde si cu putina atentie la ce bagi in tine cred ca poti rezolva si problemele cu balonarea :)

      (Citează)

  6. @Raluxa: in spatele limbajului colorat di comentariul meu se afla un munte de bunavointa si un ocean prea vast de lene ca sa ma apuc sa scriu mailuri despre iaurt cu proprietati miraculoase anti-balonare.
    Dar, gandind la rece, nu sunt in target, fiind posesor de testicule. Asa ca astept petrecerile organizate de producatorul berii ampotriva urinatului des si al ragaitului. Cred ca ar fi si mult mai funny.

      (Citează)

    • @Andreea: eu mananc. Danone de baut iau destul de des, ca il mananc cu cereale (nu suport cereala cu lapte, sunt prea flescaite), uneori mai iau Cremosso, ca e cremos, iar de la Activia imi place cel “gustare de seara”, care are deja niste fulgi prin el. Nu-l mananc pt ca as fi balonat (ma intep cu un ac ca sa scap de gaze), ci pentru ca imi place si uneori e usor la stomac.

      @ipo: nu trebuie sa faca ceva anume Activia. Ah, ca marseaza ei pe ideea ca e si sanatos… super, o fi, nu zic ca nu. Si un pahar de vin e sanatos sau un mar. Eu mananc (de fapt beau) iaurt pentru ca imi place ca gust, textura, nr de calorii vs cantitate vs vitamine si ce-o mai avea. Uneori il pun in blender cu o banana. E bun. E ca in reclama aia la bere cu ala de o bea pentru gust, nu din alt motiv.

        (Citează)

  7. @nwradu: sunt și alte mărci de iaurt de băut, iar în loc de gustarea de seară, eu zic așa: iaurt oarecare, de băut sau nu, + o pungă de stafide + o pungă de semințe de floarea soarelui decojite neprăjite + o pungă de semințe de in + fructe (dacă vrei – mie nu-mi place combinația: mere, kiwi, struguri, banane) = o gustare nemaipomenită, foarte hrănitoare și cât de cât naturală. Le amestec într-o caserolă și iau la birou. Acasă, în loc de iaurt, mai mănânc și kefir, care e absolut fenomenal. Firme românești, de obicei. Că-s naționalistă (măcar cu numele).

      (Citează)

    • Aha, esti ciudata din aia cu seminte si kefir si din astea (ca sa nu mai zic de faza cu Cola cumparata in plus la KFC pentru ca nu suport Pepsi) :P

      Dar in principiu asta am zis si eu. Nu beau Danone pentru ca e sanatos si ma desumfla. O face si astea, nu stiu. Il beau pentru ca-mi place sa pun in el cereale (Fitness cu fructe de obicei) si pentru ca are gust bun. Chiar mi s-a facut pofta acum de un iaurt cu cereale.

        (Citează)

  8. @Radu pofta buna:)

    @all (in cel mai pozitiv ton posibil) – relax! there is more to life than yoghurt!:)

      (Citează)

  9. @nwradu: Urat din partea ta sa ma faci ciudata :( me sad now… Dac-ai sti ca aveam momente cu 2 sticle de cola la 2 litri si 10 ness-uri pe zi… N-ai mai zice ca sunt asa :))
    La Cola recunosc – sunt fixata pe ea :) abia astept Cola la KFC :)

      (Citează)

    • Aia cu Cola e grava rau. Are 10% zahar in bautura, adica bagai zilnic 400 de grame de zahar in tine. E ca si cum ai fi mancat o jumatate de punga de zahar, din comert, cu lingurita.

        (Citează)

  10. Saptamana asta am baut doar o cola, la 0.5, iar cafea – cam 1 pe zi. :) Cred ca m-am descurcat onorabil :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus