un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

ProTV-ul si bunul simt

7 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Pe Bd. Decebal sunt două gropi mari, unde asfaltul a fost tăiat în jurul unor guri de canal. Loc tocmai bun de rupt maşina şi roata. Ce să facă ProTV-ul însă, atunci când a raportat această situaţie? Să pună o creangă în drum? Să semnalizeze cumva locul?

Nu, e mai bine să stai pe margine să filmezi cum şoferii îşi rup maşinile în acele gropi. Şi doar asta au făcut. Probabil şi râzând şi comentând diversele trosnete ce se auzeau din autovehiculele ghinioniste. Un şofer chiar face pană şi este filmat în timp ce îşi schimbă roata. Eu i-aş fi înjurat că au stat să privească pericolul în loc să facă şi ceva activ pentru a-l înlătura, nu doar să-l raporteze. Ăştia ar filma şi cum se îneacă un om, pentru ştiri senzaţionale, în loc să lase camera şi să-l ajute.

    6 comentarii

  1. cata nesimtire …

      (Citează)

  2. Din cate stiu eu ei nu sunt platiti sa faca asta, cei de la transporturi trebuie sa se ocupe. E ca si cand ai zice ca uite ce face nea pompieru, il lasa pe gigel sa faca grafiti pe perete.

      (Citează)

  3. Napster, nu zic sa astupe ei groapa. Dar nici sa stea acolo si sa astepte ca altii sa dea puternic in ea, ca sa aiba material de filmat.

      (Citează)

  4. Pai zi-mi mie ce trebuiau ei sa faca, sa nu filmeze pentru ca oamenii dadeau in groapa?

      (Citează)

  5. Sa puna o creanga acolo, un semn de atentionare, sa puna camera mai in strada ca sa vada lumea ca se intampla ceva si sa mai incetinesti, sa parchezi carul de filmat acolo cu avariile puse (asa cum a facut Politia, daca te uiti le reportaj) sau orice alte idei. Poti realiza un reportaj despre gropi si fara sa filmezi 20 de masini care dau in ele.

      (Citează)

  6. Deci pui o creanga pe strada si filmezi cum lumea ocoleste o creanga. De efect :). Daca tin eu minte bine, poti sa iei amenda daca pui obstacole pe carosabil.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus