un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rezultatele RoBlogFest si concluzii

15 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

N-am câştigat, la naiba! Principalii câştigători ai serii au fost VisUrât şi JEG, iar la votul juriului premiul l-a luat Tolontan. Câştigătorii fiecărei categorii şi câte voturi a strâns fiecare blog din concurs se pot vedea pe site-ul oficial aici.

Singurul lucru ofticant este numărul mic de voturi din concurs. Doar aprox. 750 de voturi la categoriile cele mai importante. La cel mai bun blog diferenţa între câştigători a fost de 2 voturi, dacă votau încă 5 persoane în plus se putea răsturna complet podiumul. La categoriile jurizate a fost cam la fel, câştigătorul a avut nota 8.08, locul 2 a avut nota 8.06. Pe scara de la 1 la 10 înseamnă o diferenţă de două miimi între bloguri.

Nu comentez câştigătorii, ci vreau doar să-i felicit. Nu citesc blogurile câştigătoare şi deci nu mă pot pronunţa dacă îşi merita locul sau nu. Petrecerea a fost mişto: la intrare era coadă ca în cluburile străine, înăuntru era loc mult, lumea bea şi discuta, se dansa pe house. I-am salutat pe cei câţiva bloggeri pe care îi ştiam dinainte, am cunoscut multă lume nouă, m-am holbat la cum arată unul şi altul şi cam asta a fost. Ne vedem la anul.

    2 comentarii

  1. nu visurat sau jeg sunt marii castigatori… ci copseanul.com :D

      (Citează)

  2. Si Tolontan, al carui nume a aparut des pe podium.

    Eu as vrea sa vad cum a votat juriul, cu cine, ce note a dat fiecare, o explicatie a votului lor, etc. Asa mi se pare cel mai deschis.

    Oricum, important e mai putin cine castiga, ci faptul ca ne ma intalnim cu totii si barfim cum mai arata unul si altul :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus