un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Produse ingrijire barbati

29 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Aşa cum observa un prieten astăzi în Cora, jumătate din raftul de “Produse îngrijire bărbaţi” din Cora este ocupat de prezervative (inclusiv marca Masculan).

Mi se pare absolut logic. Dacă afli că ai lăsat-o gravidă, aproape instant ţi se albeşte părul, te îmbolnăveşti de stomac şi inimă din cauza stresului, iar tenul tău suferă şi faci riduri iar pielea va fi aspră. E cu acţiune indirectă utilizarea prezervativelor, dar cu efect garantat.

    4 comentarii

  1. Foarte tare remarca :P.

      (Citează)

  2. mi-a luat-o inainte aionut :)) foarte tare frate. a si nu in ultimul rand in pagina asta unde scriu commentul se vad cam deplasate casutele cu numele si pagina de web, adica intra in chenarul partii din dreapta pe IE 7 build 6000 o fi de la browser?

      (Citează)

  3. Pe pagina asta de comment nu am nici un control sau setare, e facuta de Google si ei o gestioneaza. Banuiesc ca daca sunt probleme cu layout-ul pana la urma afla de ele si le rezolva.

      (Citează)

  4. Pwhaha!! Dublu pwhahahahha!!
    Cand ma mai si gandesc ca aveam o colega care venea la cursuri cu un caiet pe care scria mare si citet: Masculan! Inca un pwhahah :)))

    @laur: treci pustiu’ pe Opera! 8-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus