un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cel mai gras copil din lume

13 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

E o fetiţă de 7 ani, de 222 kg. Da, 222. kilograme. 7 ani. Bea zilnic 5 litri de Cola, mănâncă 15 meniuri tip fast-food, cantităţi industriale de dulciuri. Peste 10.000 de calorii pe zi. E mai rău decât un căpcăun din poveşti.

Articolul din Libertatea menţionează şi că “părinţii sunt disperaţi” de cum a ajuns copilul. Disperaţi? Eu aş zice idioţi. Ar trebui închişi, şi copilul luat de acolo. Păi cine îi dă mâncare? Se duce singură, la 7 ani, să ia 5 litri de Cola pe zi, şi kilograme de mâncare şi dulciuri? Nu ăia o îndoapă? Să nu-i mai dea nimic de mâncare, oricât ar plânge, că doar nu îi mănâncă pe ei… poate la vârsta asta are o şansă să slăbească mai bine decât mai târziu (dacă apucă).

    1 comentariu

  1. Si eu m-am gandit ca ar trebui sa nu ii mai dea atata de mancare. dar poate, nu stiu ca nu ma pricep, dar poate nu au ce face. Poate ii face mai rau daca nu ii da de mancare.

    Din cate am vazut si mama fetitei este obeza, ceea ce imi da de inteles ca s-a transmis ereditar obezitatea. Iar la copii obezitatea poate aduce dupa sine si diabetul.

    Oricum doamne fereste …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus