un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Kanal D, din 18 februarie

7 Feb 2007  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Kanal D, ala turcesc, al grupului Dogan, se lanseaza pe 18 februarie. Nu e ceva nou, pt ca sunt de mult reclame anuntand lansarea. Ma intreb unde il vor inghesui si pe asta in frecventele TV, care si asa sunt pline.

Oricum, TVR a pierdut drepturile de difuzare a partidelor din Liga 1 de fotbal. Kanal D va transmite meciurile de pe locul 1 si 4 din grila unei etape (banuiesc deci ca derby-ul etapei va fi mereu la ei, sau ce o insemna locul 1 ala), si asta din cauza unei neglijente a unor angajati TVR care au uitat sa faca ceva pe acolo. Evident se vor da in judecata si bla-bla.

Kanal D totusi isi va face intrarea pe piata cu ceva atu-uri in buzunar, daca vor difuza si aceste meciuri. Plus Vacanta Mare, care parca la ei s-a mutat, si parca si emisiunea Iarta-ma sau alte emisiuni din astea care mie mi se pare plictisitoare dar totusi au audienta. Sunt chiar curios cum vor structura programul.

Momentan Kanal D are un site bizar, de zici ca e blog, dar fara nici o informatie utila care sa te faca sa pui pe 18 februarie si canalul asta pe vreun buton al telecomenzii.

    3 comentarii

  1. vezi ca ai scris “decembrie” pe primul rand.

      (Citează)

  2. Mda, mersi. Am fost cam terminat azi sau nu stiu ce naiba am avut, ca am facut o gramada de greseli, luna asta aici, vreo 3 in postul cu Aston Martin. Cred ca nu trebuie sa mai beau ness :)

      (Citează)

  3. Renunta la ness si treci pe heroina :D. S-a dus “masina” aia numita Radu…ce s-o fi intamplat…intr-un timp erai Pentium…acu ai ajuns…calculator de buzunar.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus