un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ghost Rider

20 Feb 2007  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

M-am distrat zilele trecute citind urmatoarea descriere a filmului Ghost Rider, Demon pe doua roti, din Sapte seri:

Pentru a-si salva tatal aflat pe moarte, tanarul cascador Johnny Blaze isi vinde sufletul lui Mefistofel si se desparte cu tristete de inocenta Roxanne Simpson, iubirea vietii lui. Dupa ani intregi, drumurile celor doi se intalnesc, Roxanne fiind acum reporter. Mefistofel reapare si se ofera sa elibereze sufletul lui Johnny daca acesta devine fabulosul Ghost Rider, un personaj supranatural al dreptatii si razbunarii. Mefistofel ii da lui Johnny misiunea de a-l invinge pe odiosul Blackheart, fiul si in acelasi timp rivalul lui Mefistofel, care planuieste sa-si inlocuiasca tatal si sa creeze un nou iad, si mai ingrozitor ca cel de pana acum.

Cum ii elibereaza sufletul daca acesta devine Ghost Rider? Si de ce Mefistofel, care prin nume inteleg ca nu era vreun ingeras, ci din contra chiar, doreste sa creeze un personaj supranatural al dreptatii? Pe scurt, mi s-a parut o mare bazaconie filmul, gen Spawn, si ma indoiam ca il voi vedea vreodata.

Azi am aflat insa ca actorul principal este Nicolas Cage, ca joaca foarte bine, fiind si de actiune, si cu umor, si dramatic, ca a avut incasari de 50 de milioane in weekendul de lansare si ca la majoritatea celor care l-au vazut, le-a placut. Asa ca probabil o sa ma uit si eu la el, cand apare pe la noi.

    1 comentariu

  1. Descrierea filmului e de kkt(scuzati limbajul).
    Mefisto ii va reda sufletul daca il invinge pe Blackheart(nu daca devine Ghost Rider) deja aveau contractul incheiat , dinainte sa-l omoare pe taicasu (Mefisto dupa ce il vindeca de cancer pe taicasu il omoara).
    Sry nu m-am putut abtine (efectele sunt super tari in film)are si cateva secvente de comedie sa zic asa..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus