un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce plictiseala de Craciun

25 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Dimineata am vazut un film “de Craciun”, cu Tim Allen, cand e el Mos Craciun, acum partea a doua cand trebuie sa-si gaseasca nevasta. A fost distractiv, si mai lipsit de clisee din alea vesnic intalnite in aceste filme. Iar apoi masa de pranz cu familia si gata.

Nu e nimic la televizor. Ma uit acum pe programul TV, nimic special. Nici o emisiune interesanta, nimic la care sa te uiti. Antena1 va da Noaptea erorilor, ProTV va da Spider-Man, Prima cu Tradati in Dragoste, AXN serialele obisnuite… parca ar fi o zi normala de luni. Pe net nimic nou. Totul e inchis, pe strazi nu e nimeni, e frig, ieri abia daca erau masini prin centru, azi chiar deloc… tare plictisitoare ziua asta.

Update: nu mai am unde sa ascund cadavre de colindatori, ii rog pe aceasta cale sa nu mai sune la usa, pt binele lor.

    1 comentariu

  1. Ariel Constantinof [aka We3d]

    25/12/2006 la 10:15 AM

    Nici macar bloguri updatate nu mai sunt :(( pustietate, prima zi de Craciun sucks…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus