un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știți ce-am făcut weekendul trecut

9 Apr 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

7 comentarii

Era un film cu știu ce-ai făcut vara trecută… Anyway, două clipuri video de-ale noastre cu ce-am mai mâncat și băut și văzut, că poate vreți idei pentru weekend. Posibil să dați și de noi trei din nou prin astfel de zone:

Primul este cu prăjituri superbune la OhLala în Amzei, apoi cele mai bune merdenele din București:

Al doilea este cu ziua când am pus parchet, Forager și bere bună:

Mulțumesc celor care s-au abonat, apropo. YouTube a văzut un milestone de views și mi-a activat URL-ul custom. Clipurile de mai sus sunt deci pe youtube.com/c/RaduDumitru.

Canalul de tehnologie, review-uri și altele din acestea rămâne youtube.com/c/NwraduBlog.

Puteți să vă abonați în continuare la ambele, chiar vă rog!

  7 comentarii

 1. N-am mancat in viata mea prajituri folosind cutitul. Doar furculita sau lingurita.

    (Citează)

 2. Chiar sunt curios de locul cu merdenele din București dar nu mă pot uita la vloguri, indiferent al cui e. Daca ar fi și varianta scrisă ar fi perfect.

    (Citează)

  • E o patiserie în Piața Amzei, din aia veche, cu toate produsele în geam, unde primești produsele printr-o mica trapa în geam. 😅 O găsești lângă Ciifolici, pe aceeași parte

     (Citează)

 3. Langa Sloane e Gusto e Passione unde au un Cioccolato Fondante fenomenal din punctul meu de vedere.

    (Citează)

  • Cred ca aroma aia în particular n-am încercat-o la ei. Altele însă mi s-au părut mai bune la Friddi sau Velocita, dacă ii știi.

     (Citează)

 4. Eu zic că e greșit să ai două canale de YouTube. Subiectele se puteau gestiona din playlist-uri. Trebuie să întărești un canal, nu să te diluezi în două.

    (Citează)

 5. Radu, sa incercati Smokareala. Oamenii chiar stiu ce fac – texan bbq. Preferatele mele de la ei sunt brisket-ul si obrajorii de vita.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus