un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung activează oferte bune pe propriul site

17 Jun 2021  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Samsung are diverse oferte bune pe propriul site românesc și, dacă vă gândiți să cumpărați un telefon sau alt produs Samsung, recomand să verificați întâi pe site-ul lor oficial dacă nu cumva îl găsiți la un preț mai bun decât în magazinele uzuale.

Exemplu concret: până pe 27 iunie sunt niște reduceri numite Galaxy Week. La S21, S21+, S20 FE sau Note20 primești căști Galaxy Buds Live, exact ca în perioada de lansare a telefoanelor. Modelul S21 Ultra și telefoanele cu ecran pliabil vin chiar cu căști Buds Pro.

Un Samsung S21 5G (review-ul meu) costă 3.249 lei pe site-ul Samsung. Îl poți găsi la același preț sau cu 20 de lei mai scump pe la alte magazine, dar pe site-ul Samsung primești gratuit și earbuds în acest preț. Apar automat în coșul de cumpărături.

Am testat Buds Live, mi-au plăcut cel mai mult din toate earbuds-urile Samsung de până acum. Sunt mici și foarte portabile, au design elegant, stau bine în ureche. Autonomia este de 6 ore pe muzică și cutiuța lor le încarcă de mai multe ori pentru un total de 21 de ore. Împerecheate cu un telefon Samsung apar și beneficii avansate precum detecția lor imediat ce le deschizi cutia șamd, nu te mai lupți cu meniul Bluetooth. Uzual costă vreo 500 de lei în magazine.

 

Buds Pro, care se dau gratuit la S21 Ultra și foldables, costă 750 de lei în rest pe piață. Le-am testat și pe acestea, au anulare de zgomot mai bună decât Buds Live, dar asta și pentru că au o formă ce sigilează mai bine lobul urechii. Au și protecție IPX7, utilă pentru sport sau mers prin ploaie sau teama că vor cădea în baltă.

Mai mult, site-ul Samsung dă și 20% reducere la accesorii până pe 27 iunie. De exemplu bateria aceasta cu încărcare la 25W și wireless ajunge la 215 lei. Costă minim 260 de lei la alți retaileri.

Genul acesta de baterie este foarte mișto (eu am o variantă mai veche, de 15 W) pentru că în deplasări poți pune bateria la încărcat noaptea și telefonul peste ea. Bateria se încarcă de la priză, telefonul se încarcă wireless de la baterie, când te trezești sunt ambele încărcate folosind un singur cablu și un singur încărcător.

Are chiar două ieșiri USB-C și încarcă simultan pe ambele și pe wireless. Probabil merge și un scenariu în care noaptea pui bateria la încărcat în priză, un telefon la încărcat de la baterie prin al doilea port USB-C și căștile sau ceasul sau un alt telefon deasupra pe baterie. Acesta este un hack bun pentru încărcat toate accesoriile familiei cărând cu tine un singur încărcător (eu sunt destul de maniac cu micșorarea greutății bagajelor).

 

Oferta la baterie nu-i condiționată de achiziția unui telefon, apropo. Site-ul Samsung are practic cel mai bun preț pentru accesorii de telefoane.

Orice telefon ai lua, primești și o reducere de 15% la diverse electrocasnice Samsung, dacă le cumperi odată cu un telefon. Au mai fost oferte și înainte, pe finalul lunii mai. Ideea estecă astfel de oferte apar periodic pe site-ul Samsung și de asta ar fi bine să-l verificați înainte de o achiziție.

    7 comentarii

  1. Chiar de dimineata ma uitam dupa baterie da nu e grozava. Am gasit doar ANKER POWERCORE corespunda cerintelor mele: port usbc / port usba/ QI tot pe la pretul asta.

      (Citează)

  2. Ma uitam de un A52 pentru parinti, dar e mai ieftin pe emag

      (Citează)

  3. Salutare! Am eu bateria aceea de la Samsung. Sunt foarte mulțumit! Ce mi-a plăcut în mod special, a fost faptul ca am tinut-o nefolosita (dar încărcată) vreo 6 luni și nu a scăzut nici o liniuta.
    Partea mai puțin plăcută este ca este un pic greuta.

      (Citează)

  4. Mie mi-ar fi placut ca unul dintre porturi sa fie USB-A, fiindca am numai incarcatoare cu USB-A. Si nu as fi vrut sa fiu nevoit sa am grija de cablul ala de alimentare.

      (Citează)

  5. Mai ai 5% reducere(maxim 150) pe https://www.samsung.com/ro/ dacă plătești cu ING prin oferta din bazar

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus