un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 iunie 2021

17 Jun 2021  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

32.000 de doze administrate în ultimele 24 de ore.

McDonald’s România a împlinit 26 de ani de prezență în țară. Mă simt bătrân. Țin minte deschiderea de la Unirii, mai bine zis știrile despre ea și faptul că am fost și eu după câteva zile. Mi-am permis doar hamburger, restul păreau scumpe atunci.

  8 comentarii

 1. 1200 lei un hamburger parcă. Ce vremuri…

    (Citează)

 2. Suntem in iunie iar primul restaurant McDonald’s din România a fost deschis pe 28.09.1995 la parterul Magazinului Unirea

    (Citează)

  • Pe 16 iunie 1995 a fost deschis primul restaurant McDonald’s din România, nu in septembrie.

   “primul restaurant mcdonalds din romania” > Google

     (Citează)

 3. 32000 doze dintre care 13000 prima. 320000 de oameni doar cu prima doza. Great success!

    (Citează)

 4. Aproape de fiecare data cand vad un articol despre vreo firma pe profit.ro ma enervez, ca e f prost documentat.
  La fel si azi, in cazul articolului cu Orange. Bun, ANAF nu a lasat Orange sa deduca cheltuiala cu niste servicii de la Orange Franta de vreo 40 de milioane de lei, dar de ce? Ce fel de servicii? Pe ce motiv le-au acceptat apoi in instanta?
  In stilul clasic, jurnalistii prost documentati de la profit.ro scriu un paragraf pe subiect si 3 paragrafe apoi de umplutura despre cine e firma in cauza, de parca cine citeste articolul nu stie cine e Orange si cu ce se ocupa…

    (Citează)

 5. O alta stire interesanta cu masini la abonament

  https://www.nwradu.ro/2021/06/stiri-despre-tehnologie-17-iunie-2021/

    (Citează)

 6. da, ce vremuri cu Mc Unirii!!!

  am fost la bulibășeala de la deschidere. câștigasem un Big Mac la un concurs la ProFM. aveam 16 ani

  L-am adus acasă neatins, l-am tăiat în 4, am mâncat partea mea și restul pentru frați.

    (Citează)

 7. Eu eram cam mic atunci pentru a ma duce singur la McDonald’s, iar parintii nu prea au vrut sa ma duca. Ei nu sunt nici acum de acord cu mancarea de tip fast food, cred ca tata a mancat maxim de 3 ore de la McDonald’s, iar mama niciodata.
  Abia dupa vreo 3 ani de la deschidere stiu ca am fost cu doi colegi de la scoala, dar cred ca la cel de pe Berzei, nu la Unirii.
  Imi aduc aminte ca am dat in jur de 55.000 lei pe un meniu BigMac si posibil si o placinta (dar nu mai sunt sigur).

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus