un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Orange la MWC 2014 și planuri de viitor în România

27 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

La standul Orange de la MWC am avut parte de o surpriză plăcută: unul dintre cele două telefoane prezentate acolo este Reyo, model deja lansat la noi încă din decembrie 2013 și al cărui review îl voi scrie și eu în curând (până atunci citiți despre Hiro și Yumo, modele de mare succes la noi – cele branduite Orange ajung în top 3 vânzări de smartphone-uri). Al doilea model espus era Orange Gova, un smartphone cu 4G rapid (150 Mbps) destinat piețelor în care rețelele 4G sunt deja active.

Pe lângă acestea, au apărut detalii despre viitoarele telefoane pe care le va vinde Orange în România, lista fiind:

  • Nokia X (și sper că și X+ și XL)
  • Sony Xperia Z2
  • Sony Xperia Z1 Compact
  • Sony Xperia M2
  • Samsung Galaxy S5
  • LG G2 Mini
  • Huawei G6

Observ cu plăcere că le-am butonat pe toate la MWC (chiar și un Z1 Compact, pe care Sony nu l-a expus la standul propriu, dar l-am găsit în altă parte) și vi le voi prezenta zilele acestea.

Orange vinde la noi și toată gama de accesorii Fitbit, care aici la MWC au fost sponsori mari. Eu am un pedometru Fitbit Zip care-mi măsoară pașii și îmi spune câți kilometri am parcurs zilnic, calorii arse și alte asemenea detalii. Sper să le testez pe toate în curând.

Continuând această modă a accesoriilor, Orange a anunțat că va vinde și noile ceasuri și brățări Samsung Gear 2, Gear Neo și Fit, precum și pe cele Sony.

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

    4 comentarii

  1. De unde ai fit bit zip-ul?

      (Citează)

  2. Baga repede o corectura pe text!

      (Citează)

  3. degeaba vinzi cele mai noi modele de telefoane cand retentia si aprecierea fata de clienti existenti e 0.

      (Citează)

    • @alioja: pentru fiecare rețea există nenumărați oameni care vor spune același lucru. Telefonia este un business de masă, mereu vor fi unii nemulțumiți, care se mută la alte rețele, iar de acolo vin alții în sens invers și tot așa.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus