un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

KFC în noapte

30 Oct 2013  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

galeata_cartofi_kfcAcum vreo lună stăteam în sală la Internetics și priveam succesiunea de premii acordate agențiilor. Era o seară liniștită, plăcută; singurul lucru pe care-l mai aveam de făcut era să cumpăr ceva de mâncare de la KFC, în drum spre casă, că era seara de aripioare.

Și la un moment dat, mai exact la 21:42, mi-am dat seama că la KFC se închide la ora 22. Am plecat ca din tun. Într-o clipă stăteam liniștit în sala de la Cinema Pro, în următoarea dispărusem ca-n desenele animate, lăsând un norișor de praf în urmă, în grabă mare spre KFC-ul de la Beldiman, vizavi de Cercul Militar.

Teoretic aveam timp. Practic, am schimbat 2 vorbe cu cineva la ieșire, apoi la Victoriei cu Elisabeta, lângă Pizza Hut, semaforul de pietoni a trecut pe roșu fix când am ajuns eu acolo. Doar 3 mașini circulau și m-am gândit că după ele traversez eu, ilegal, dar mânat de dorința de aripioare; țeapă, după acele 3 mașini a venit puhoiul, de parcă toată Calea Victoriei aștepta după colț să vreau eu să traversez și ei să nu mă lase.

În fine, am ajuns la KFC exact când un angajat se îndrepta spre ușă să o încuie. M-am strecurat înăuntru zâmbind, cu gândul “haha, am intrat, I WIN, SUCKERS!”.

Ce n-am anticipat însă este că la ora închiderii KFC-ul nu prea mai are mâncare. Bănuiesc că opresc friteuzele cu vreo oră înainte, ca să vândă ce-i deja produs și să nu arunce prea multe bucăți de pui.

Am aflat asta când femeia din fața mea, pe care din politețe am lăsat-o să comande prima, că era o singură casă deschisă și amândoi ajunsesem la ea cam în același timp, a cerut 10 aripioare. Și casiera i-a spus “păi… stați să văd… fix 10 mai am!”. Wait… what?!?

(în situații limită, nu mai lăsați pe nimeni în față. La naiba cu politețea!)

Ajung și eu la casă. Întreb de aripioare și se confirmă, nu mai aveau. “Ah, și nu mai am nici cartofi”, îmi spune domnișoara. Nuuu! Deja mă vedeam luând bătaie pentru că vin fără mâncare acasă. Bucăți de pui mai aveți? Nu. Doar crispy? Bine, vreau 8. Și… atât, că altceva nu mai aveau.

Am ieșit și pe altă ușă, că cea principală era încuiată. Cum să mănânci crispy fără cartofi, cum să vii fără aripioare? Pare un nonsens.

Mă îndreptam posac spre casă, dar am fost salvat, culmea, de un McDonald’s care închide la ora 23. Am luat de acolo doar cartofi, după ce vânzătorul s-a uitat urât la mine că aveam deja o pungă de KFC în mână, am supraviețuit serii, aducând acasă mâncare, ba chiar m-am distrat în troleibuz urmărindu-l pe un ciudățel cum încerca să vrăjească o tipă. Vă zic și despre ei mai târziu.

    22 comentarii

  1. Cel de la Romana inchide la ora 23. Just sayin’ :)

      (Citează)

  2. Radu, rugaciunile tale disperate au fost ascultate.
    Universul a decis sa nu mai suferi in noptile in care poftele pun stapanire pe tine!

    Astfel, ca prin minune, s-a deschis (de mai bine de 1 an :) ) KFC Non-Stop la Kaufland de la Dristor.

    Noi sa fim sanatosi!

      (Citează)

    • @Glue: am fost odată acolo pentru că stau relativ în zonă (Șincai) și au drive-through, deci nu trebuie să mai caut parcare. Dar nu știam că-i non-stop și acela.

        (Citează)

  3. Asteptam povestirea si cu tipul din troleibuz :)

      (Citează)

  4. Haha, ce m-am distrat. Ești amuzant, Radu!

      (Citează)

  5. Radu, cat de frecvent mananci de la KFC, Mc’Donalds si alte fastfood-uri ?

      (Citează)

    • @Mihai: păi cam o dată la două săptămâni, estimez eu. Depinde de calendarul meu, că de obicei mănânc la fast-food pentru că sunt în drum și sunt rapide, nu pentru că-mi plac în mod special.

        (Citează)

  6. Asa pasiune pentru KFC mai greu… Desi recunosc, uneori ies si eu in pauza de masa si merg pana la cel de pe Beldiman, ceea ce e mare lucru pentru mine. De obicei, mi-e lene sa ma ridic sa-mi iau si apa cat sunt la birou. Iti dai seama ce mare dragoste pentru aripioare ma mana pe mine intre 1 si 2, daca ma urnesc pana acolo. :)

      (Citează)

  7. eu eram tipa pe care ai lăsat-o în față. Mersi, sucker !

      (Citează)

  8. Stii ca cel din baneasa este non-stop, da? :)

      (Citează)

  9. si daca tot esti pe la cercu militar cu ratbul de ce sa nu dai o fuga la baneasa?

      (Citează)

    • @animal00: da, la un moment dat eram pe lângă Cercul Militar și am vrut să cumpăr niște baterii pentru telecomandă, așa că mi-am zis “bă, hai în Băneasa, că acolo sigur au”.

        (Citează)

  10. Cum naiba sa mergi pana la Baneasa doar pt KFC?

      (Citează)

  11. Radu si ti-au placut crispy alea care probabil stateau de ceva timp acolo? Stiu ca la mac aveau o norma interna sa nu stea carnea mai mult de 20 de minute daca nu e vanduta, probabil si la kfc e tot cam asa.

      (Citează)

    • @Claudiu: probabil fuseseră făcute în ultima oră. Oricum le-am încălzit la microunde, că era în perioada când afară se răcise vremea și am ajuns cu ele cam reci.

        (Citează)

  12. Radu, acum 2 zile (seri mai exact) am facut greseala sa mananc KFC la ora 21.00.

    Nu zic nu, imi place, e bun, dar si acum il simt in stomac. Ca sa nu mai spun ca pun cel putin 1 kg pe mine de cate ori fac greseala asta. Nu e gluma nici exagerare, la o zi-doua dupa o seara de kfc sunt mai greu cu 1 kilogram. Si sunt un tip destul de sportiv (sala, banda, de cel putin 4 ori pe saptamana)

    In concluzie: inteleg, reclama, tuturor probabil ne place ca si gust dar e cel putin daunator…. Baga si tu un articol cu mere sau suc de coaja de lamaie, macar sa invete oamenii si ceva sanatos dupa ce le starnesti pofta de junk-uri.

      (Citează)

  13. sa stii ca exista KFC drive in, care e deschis non stop, unde au si aripioare …

      (Citează)

  14. Pe aceeasi unda…acel bucket de cartofi din poza nu mai exista in oferta KFC. :|

      (Citează)

    • @Cosmin: știu, dar nu am altă poză generică de la KFC.

      @piticu21: nu eram cu mașina. Am văzut că ești mare fan. Când mergi acolo mai dai comanda sau deja iese pe geam operatoare și zice “mr Dorombach, v-am pregătit ca de obicei”? :D

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus