un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Culori în tehnologie

27 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Începând de anul trecut și continuând acum la MWC 2013 am văzut o tendință de a aduce pe piață telefoane tot mai colorate, parcă refăcând moda carcaselor colorate de acum mulți ani. A început cu Nokia Lumia și apoi cu HTC-urile cu Windows Phone, precum cele din seria 8X.

Anul acesta am văzut iarăsi un curcubeu de telefoane. Alcatel are cele mai plăcute culori, fără a fi stridente, în gama Idol. Nokia are nu doar telefoane viu-colorate, ci și accesorii pe măsură, fiind o gamă foarte reușită atunci când o vezi pe de-a întregul ei. La Jabra aveau difuzoare multi-colore, ba mai nou și căștile Beats se găsesc în diverse nuanțe.

Îmi place tendința aceasta. Cu atât mai mult mă miră faptul că HTC și Samsung au doar alb și negru disponibil pentru telefoanele lor de top. Culmea, Samsung GS3 arată cel mai bine pe albastru și pe maroniu, nu alb. În apărarea lor, Samsung propune carcase viu colorate pentru telefoane și tablete.

  8 comentarii

 1. SG3 arata de fapt mai bine pe rosu :) http://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-i9300-galaxy-s3-16gb-red-sami930016gbgr/pd/EBM6KBBBM/ cu bonus-ul ca led-ul butoanelor tactile de menu si back e tot rosie (spre deosebire de toate celelalte culori unde e alba ) :)

    (Citează)

 2. Are dreptate RazvanG, SGS3 pe rosu e superb :)
  Dar asta tot nu ma face sa cumpar un Samsung. O sa-mi schimb iPhone-ul cu un Nokia Lumia 920 rosu, pentru ca mi se pare superb.
  M-am plictisit de monocromia de la Apple si de aplicatiile multe si inutile (folosesc maxim 5 in afara de sunat/sms/browsing/alarma), asa ca un Windows Phone 8 colorat frumos e alternativa potrivita pentur mine. :)

    (Citează)

 3. Superb… superb… Functionez doar la superlativ azi :)

    (Citează)

 4. Mark my words. The iPhone 6 will be in color .

    (Citează)

 5. @Revo: pai daca ar fi asa, mai bine astept iPhone 6 :P Dar asa cum am mai zis, m-am cam plictisit de iOS, simt nevoie de o chestie noua. :)
  And it won’t be an Android phone.

    (Citează)

  • Roșu e cam strident. E bun de tineri, dar se pierde o parte din nișa cumpărătorilor. Ar trebui să-l vedeți pe cel maroniu într-o zonă cu lumină, arată super bine!

     (Citează)

 6. Esti jailbait daca scoti din buzunar un S3 rosu in ferentari.

    (Citează)

 7. Pai daca mie imi place rosu, ce sa fac? :)) Toata lumea stie asta, tot ce primesc cadou e rosu :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus