un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alcatel OneTouch Idol, carcase frumoase și opțiune dual-SIM

1 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

alcatel_onetouch_idol_01
Standul Alcatel de la MWC a avut pentru mine efectul unei relansări a acestui brand în mintea mea, deoarece nu-l vedeam activ în piața de smartphone-uri. Au prezentat unele viu colorate, foarte plăcute ochiului și cu performanțe bune.

Am văzut vreo 4 modele acolo, două dintre ele fiind Idol și Idol Ultra. Mi-au plăcut carcasele viu colorate, par cumva tinerești și parcă readuc ceva din farmecul acelor Alcatel-uri de acum mulți ani, când sigur mulți dintre voi aveau un OneTouch Easy în buzunar.

Să nu vă mire atunci că și acestea se numesc OneTouch Idol. Carcasa este foarte subțire, doar 7,9 milimetri, și plăcută la atingere; greutatea este de 110 grame. Telefonul are ecran de 4,7 inci în tehnologie IPS (și culorile chiar se vedeau bine), cameră de 8 megapixeli, procesor dual-core la 1 GHz și diverse niveluri de echipare cu memorie.

Idol este disponibil în varianta single sau dual-SIM.

OneTouch Idol Ultra are un hardware mai performant decât modelul normal. Ecranul are tot 4,7 inci, dar este un AMOLED, iar procesorul a crescut la 1,2 GHz, carcasa scăzând la 6,45 milimetri grosime.

Aș spune că aceste telefoane sunt modele foarte bune din gama medium spre high-end și foarte plăcute ochiului. Bateria este de doar 1800 mAh, dar cu procesorul din dotare n-ar trebui să aibă probleme, ci să ofere o autonomie ca a oricărui alt smartphone de astăzi.

Între 25 și 28 februarie am fost la Mobile World Congress în Barcelona, la invitația Orange România. Urmăriți toate noutățile pe tag-ul MWC2013, Twitter și Facebook!

    1 comentariu

  1. Posteaza pretul la care a fost anuntat sa vezi cum vor cadea fetzele oamenilor !!! “Alcatel’s most impressive offering to date, the One Touch Idol X, is up for grabs for €699. Ouch!” lol … e mai scump decat Xperia Z si HTC One si nici nu arata fenomen si nici nu e waterproof

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus