un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cu ce mâncare merge berea

2 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Men’s Health-ul original are multe articole bune la secţiunea Nutrition. Iată trei interesante (butonul de Next este sub textul introductic si cele câteva linkuri asemănătoare):

Cu ce mâncare se potriveşte berea – dacă v-aţi întrebat cu ce fel de bere merge cel mai bine o pizză, un burger, un peşte sau o salată, aflaţi de aici. Mult noroc şi cu berile, insă, pentru că nu se găsesc pe toate drumurile aceste tipuri, dar măcar acum ştiţi ce să comandaţi în Waterloo sau Beer O’Clock sau 100 de Beri.

Ce friptura de vită să alegi – poate că aţi mâncat friptura de vită cu un sos bun de piper în diverse restaurante, dar diferenţa până la una adevărată argentiniana sau angus scoţiana este că de la cer la pământ. Fripturile făcute cu carne de la aceste rase sunt atât de moi încât practic se topesc în gură. Articolul explica pe scurt diferenţa între new york strip, rib-eye, tenderloin şi alte asemenea denumiri pe care le găsiţi prin meniurile de la Argentine sau Osho (era şi în Playboy-ul românesc de acum câteva luni un articol asemănător, mult mai detaliat, dar nu-l găsesc pe net).

Ceaiuri la modă – dacă-ţi plac ceaiurile, găseşti aici ce tip se recomandă în funcţie de stilul tău de viaţă. Eu unul mereu mă încurcam în zecile de tipuri de oolong, rooibos și restul.

    4 comentarii

  1. Best before 06/01/11? a fost ok berea?

      (Citează)

  2. Fiind imperials berea e best before 1.06.11

      (Citează)

  3. men’s health – cel putin ala original – cred ca unul din cele mai bune site-uri de profil (revista)….ma bucur ca ai adus in discutie subiectul

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus