un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Startul vânzării de Samsung Galaxy S III

2 Jun 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii


Comunicatul oficial vorbeşte despre 1000 de oameni vizitând standul Samsung din Băneasa Mall, 100 dintre ei plecând cu câte un voucher de discount 100 de euro pentru un Galaxy S III [în stoc, review-ul meu]. Eu n-am văzut decât aglomeraţia normală de mall, dar e drept că am ajuns cu 35 de minute dincolo de ora oficială a bătăii pentru vouchere.

Totuşi, la ora 19:35 am înţeles că se terminase stocul de telefoane de la magazinul Samsung şi cei de acolo încercau să suplimenteze cantităţile aducând din altă parte mai multe bucăţi. La Vodafone se stătea la o micuţă coadă cu vouchere, pentru a achiziţiona telefoane, iar la Orange erau baloane la intrare şi mă gândesc că au vândut şi ei destule. La 20:30 deja Piticu transmitea pentru Realitatea din magazinul Samsung.

Momentan se găsește doar modelul alb la vânzare, cel albastru întârzie vreo două săptămâni. Este totuși de apreciat faptul că România a avut telefoane în primul val de lansare.

    13 comentarii

  1. Salut,

    Din pacate astfel de actiuni de mkt duc inevitabil la lupta pentru un voucher a speculantilor. Deja au aparut pe site-urile de licitatii ofertele de vouchere pentru Samsung Galaxy S III…

      (Citează)

  2. M-ar fi tentat si pe mine sa ma duc acolo sa iau unul pe care sa il dau prin concurs pe blog.Din pacate nu am avut timp. Asta e.

      (Citează)

  3. Sau, iacata, targetul unde era. Tovarasul Cartus. Care ar fi trecut sa ia un voucher sa-l dea ca premiu la un concurs pe blog :-).

      (Citează)

  4. Eram si eu ieri prin zona cand a fost distractia asta. Cum intru in mall, pac sms de la Vodafone cum ca daca cumpar de la ei Samsungu intru in nush ce tragere la sorti. Mai trece o secunda, pac si sotia mea acelasi sms. Deci am dedus ca Vodafone urmarea toti abonatii si cum ajungea unu in Banseas cum il spama cu mesajul lor.

    Am vazut si coada de la intrare, habar nu aveam pentru ce e si nici nu mi-am batut capul. Acum am inteles. :)

      (Citează)

    • @Andrei: era demult un serviciu numit Busola, care iti arata pe ecran cum se numeste zona in care esti. Singurul sau scop era ca intr-un viitor apropiat sa-ti bage reclame referitoare la zona in care esti, ceea ce s-a si intamplat din ce vad.

        (Citează)

  5. Mult prea multi prosti …

      (Citează)

  6. Cred ca le incurci, sunt doua lucruri diverite. “Busola” (info celula), care iti arata numele celulei si mesajele de la operator. Eu chiar am verificat in telefon, aveam dezactivate toate nebuniile astea si totusi am primit sms. Banuiesc ca nesimtitii monitorizau cartelele si cum aparea una prin Baneasa cum trimiteau automat sms fara sa ai ce ii face.

      (Citează)

  7. Să să deie dăcăt unu la fiecare,sa ajungă la toată lumea!!!

      (Citează)

  8. @Andrei: Nesimtitii monitorizeaza intotdeauna cartelele. Asa functioneaza GSM-ul…

      (Citează)

  9. ce rau imi pare ca nu am ajuns si eu acolo, 100 de euro reducere ar fi fost bine primiti
    este normal sa apara oportunisti pana la urma suntem o societate democratica

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus