un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coadă la statuia lui Traian

2 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Poate e greu de crezut, dar la statuia lui Traian ținând câinele în brațe se formează cozi pentru fotografierea cu acest monument deja intrat în istoria capitalei.


foto via Vlad Eftenie. Parodii ca cea de mai jos găsiți pe traianmeme.tumblr.com

  5 comentarii

 1. Tocmai tu vb ma? Care stai la coada la toate cacaturile precum Subway sau lansarea “x”… Retardatule!

    (Citează)

 2. Ce om uracios si invidios Hater asta :D Da fiecare sta la ce coada vrea dom`le , lasa-i in pace ; a subliniat si el ceva (din punctul meu de vedere pare fun) ca asteptau cetatenii acolo la coada

    (Citează)

 3. faza cu “retardatule” cred ca se explica doar prin faptul ca il cheama “hater”..altfel, nu prea are sens

    (Citează)

 4. felicitări radu, ai intrat în clubul select al blogărilor înjurați de puberii cu acnee cerebrală și vocea în schimbare de pe colegii.cc!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus