un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

I (.Y.) Kelly Brook

2 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

I *heart* Kelly Brook. Din câte ştiu, (.Y.) e semnul internaţional pentru inimă, nu? Descrie cavitatea toracică…

Îmi place de Kelly Brook, o vedetă de la englezi, cunoscută pentru multe ei pictoriale sexy, dar şi reclame şi participări la tot felul de show-uri TV. E un fel de Nicoleta Luciu de-a lor, dar fără 4 copii. Arată bine. Fotografiile sunt de pe site-ul ei oficial kellybrook.com, proaspăt lansat. Mi se pare că la 33 de ani arata la fel de bine ca şi la 20.

  2 comentarii

 1. Verdict: buna rau!

  (stiam deja de ea)

    (Citează)

 2. (.Y.)=boobs :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus