blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme, voi mai posta pe Instagram și YouTube. Articolele sunt programate, robotul este la butoane.

Am inceput o campanie Microsoft

8 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Zilele trecute am intrat oficial într-o campania Microsoft în care voi face review-uri la câteva produse de-ale lor şi voi prezenta diverse “tips and tricks” despre Windows 7 şi Office 2010 şi Windows Phone 7. Întrucât îmi aleg despre ce anume vreau să scriu, m-am gândit să arăt câteva servicii şi funcţionalităţi pe care eu le utilizez destul de des şi consider că-mi uşurează foarte mult munca şi acasă şi la birou. Într-un fel, cam asta e şi ideea campaniei, numită “le fac p’amândouă”.

Nu pot decât să sper că vi se vor părea interesante şi vouă. Până scriu acele posturi, zilele trecute am mers şi am filmat şi un clip alături de cele două personaje principale ale campaniei, Dan şi Mădălina. Ei sunt doi studenţi pe care Microsoft îi face simboluri ale acestei campanii (ceva gen Maximia), iar clipul filmat, în care apar şi eu, cred că va fi unul destul de amuzant în sensul de trăznit şi “amator-in-your-face”.

Înapoi la treburile serioase însă, staţi să vedeţi câte lucruri mişto se pot face cu SkyDrive.

Afla mai multe despre:

  3 comentarii

 1. Acum serios un tip mai Metrosexual decat Dan asta nu putea gasi ? Pe asta vor ei sa-l faca imaginea campaniei Microsoft Romania sa nu mai vb de accentul lui , si da e student la sociologie are legatura enorma cu Microsoft nu zic sa puna unul de la poli dar na pune dracu alceva in afara de asta .

    (Citează)

 2. Ps Clipul ala cu Dan ma face sa piratez Windows-ul in continuare chit ca il am gratis si cu licenta .

    (Citează)

 3. facepalm.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus