un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum mai profita lumea de moartea lui Steve Jobs

9 Oct 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Un site dă o ţeapă pentru a atrage fani pe Facebook, spunând că Apple România a decis să acorde 1000 de iPhone gratis în memoria lui Steve Jobs. Personal sunt uimit că oamenii cred în aşa ceva, mai ales venind de la o companie care n-a dat nicidata nimic gratis. Pare logic că ar da telefoane acum?

Site-ul în cauză este iphone-gratis.info. Dacă îl accesaţi acum, veţi vedea că au schimbat mesajul din titlu în “iphone-gratis a decis să acorde 1000 de iPhone 4 gratis”. Pentru că, nu-i aşa, orice site din România îşi permite să dea o mie de telefoane scumpe gratuit. Tot ce trebuie să faceţi pentru a câştiga unul este să daţi share şi like pe Facebook acestui site.

Undeva în subsolul paginii scrie şi “Iphone-Gratis.info este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, Apple nu are legătură cu site-ul. Ne pare rău pentru moartea celebrului Steve Jobs”. Moartea e un pamflet. Mai bine dați share acestui post, măcar are un scop util.

    13 comentarii

  1. faza tare este ca am deja vre-o 5 oameni care au dat like la pagina aia
    wtf

      (Citează)

  2. mda, si io la fel.

      (Citează)

  3. nu iti merge functia de edit la comentarii cum trebuie ?

      (Citează)

  4. Faza tare e ca la cateva ore dupa spaMuiala asta, site-ul redirectioneaza catre ceva cu pornache

      (Citează)

  5. a mai aparut unul iphone4-gratis.info cred ca-i acelasi nene..

      (Citează)

  6. nu , in interval cand apare butonul
    apas edit , editez textul , dupa care dispare comentariul , si apare ulterior nemodificat , nu e prima data cand patesc asa de pe mai multe pc-uri

      (Citează)

  7. “Datorită succesului cu Iphone 4, mai oferim 100 Laptop-uri MacBook Air !

    Această ofertă va expira miercuri, 12 Octombrie 2011, sau atunci când toate cele 78 laptop-uri MacBook rămase se vor da!”

    Excelent!!! :)

      (Citează)

  8. Arik Hesseldahl of BusinessWeek magazine opined that “Jobs isn’t widely known for his association with philanthropic causes”, compared to Bill Gates’ efforts. After resuming control of Apple in 1997, Jobs eliminated all corporate philanthropy programs. Zise wikipedia

      (Citează)

  9. mda… tipic

      (Citează)

  10. o sa scoata versiunea reeditata si pt steve jobs. un jobs 2.0

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus