un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Magazinele online iarasi dau rasol

25 Jun 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Se găseşte la noi pe piaţă camera video Toshiba Camileo P10. E un dispozitiv micuţ, de buzunar, din specia camerelor video de YouTube. Scriam acum ceva vreme de Aiptek şi alte modele asemănătoare şi de faptul că sunt foarte ieftine [Greseala copiata la camerele Aiptek HD].

O grămadă de magazine online vând această cameră video Toshiba [link rezultate Google]. Vă invit să găsiţi unul care să prezinte clar specificaţiile detaliate ale aparatului precum şi un link către site-ul producătorului, pentru a mă asigură că sunt reale. Eu nu am reuşit şi am intrat pe vreo 5-6 astfel de magazine. În unele camera are zoom optic 5x, în altele are doar digital (lentila e fixă, “mind you”). În unele filmează HD, în altele filmează 848 x 480. Pe site-ul Toshiba nu am găsit modelul sau nu i-am dat eu de urmă, că e un labirint acolo (ca orice site al unui mare producător de electronice; cu cât mai mare producătorul, cu atât mai idiot şi greu de utilizat e site-ul respectiv). Culmea e ca PCfun chiar pune camera în newsletter-ul lor, la promoţie, dar pe site nu scrie nici măcar în ce format înregistrează clipurile video şi la ce rezoluţie.

Update: PC Garage îşi face bine treaba, au specificaţiile bune şi link către producător. Deci până la urmă găseşti informaţia. Rămâne în continuare valabil faptul că multe alte magazine oferă date eronate sau incomplete. Iar apoi se plâng că dau faliment şi că românii sunt de vină, că nu cumpără marfă pentru că e criză. Nu, tu eşti de vină că nu ştii să o vinzi. Aveam dreptate când ziceam că nişte strategii simple pot ajuta mult [Despre strategia magazinelor online].

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus