un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tineretului-Otopeni-Pantelimon

25 Jun 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Stanga Tineretului-Otopeni, dreapta Otopeni-Pantelimon
Azi la ora 9 dimineaţa am plecat direct spre Otopeni, cu maşina, iar de acolo m-am dus la muncă în zona Pantelimon. Am înregistrat traseul şi acestea sunt cifrele sale:

Tineretului – Otopeni via Universitate, Romană, Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Scânteii şi DN1

  • Distanţa: 20,11 km
  • Timp total: 38 minute
  • Timp efectiv de mers: 29 minute 47 secunde (deci am stat pe loc vreo 8 minute în total)
  • Viteza medie: 40 km/h (31,7 km/h luând în calcul şi momentele când eram oprit)
  • Viteză maximă: 84 km/h

Din câte ţin minte, aglomeraţie a fost pe porţiunea Tineretului-Universitate, în special în pasaj. Apoi am mers fluent, n-am stat la nici un semafor de mai mult de două ori, ieşirea din Bucureşti s-a făcut fără probleme ca şi drumul pe DN1. 38 de minute mi se pare un timp foarte bun pentru orele dimineţii. O fi bun la ceva şi Managementul Traficului implementat de Primărie? Menţionez că în pasaj am stat vreo 5-10 minute blocat, dar nu cred ca au fost cuprinse în statistică, din lipsă de semnal GPS.

Otopeni – Pantelimon via DN1, Erou Iancu Nicolae, Pipera, Petricani, Doamna Ghica, Baicului, Pantelimon, începând cu ora 10:40.

  • Distanţa: 24,51 km
  • Timp total: 55 minute 7 secunde
  • Timp efectiv de mers: 39 minute 26 secunde (am stat blocat în trafic cam 16 minute în total)
  • Viteza medie: 37,3 km/h (26,7 km/h luând în calcul şi momentele când eram oprit în trafic)
  • Viteza maximă: 85,5 km/h

Mă miră cifrele pe care mi le indică programul. Mi s-a părut că am stat o grămadă blocat în trafic, mă plictisisem de moarte, mă dureau picioarele, erau ambuteiaje peste tot. Şi totuşi cumulat au fost doar 16 minute. Pe DN1 am mers excelent (dovadă viteză maximă atinsă pe acolo), prin Pipera am mers ok, chiar dacă Iancu Nicolae e în reparaţie, dar am stat blocat pe Petricani până în şina trenului, apoi la intersecţia cu Lacul Tei sau ce e la Lukoil acolo şi până la Doamna Ghica, plus că am prins câteva minute şi bariera la Baicului. Atunci în maşină mi s-au părut ore, nu 16 minute.

Tot cu programul GPS Cycle Computer am făcut cândva şi traseul Cotroceni-Pantelimon. Cel mai mişto log rămâne cel făcut la aterizarea pe Otopeni.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus