un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De la Cotroceni la Diham

7 May 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Cotroceni la Diham

Ieri am mers prin Bucureşti cu maşina şi am lăsat deschis programul GPS Cycle Computer pe telefon, care înregistrează ruta şi diverse alte date. Aşa că pentru un drum care a început pe la Cotroceni şi a continuat pe Panduri, 13 Septembrie, Palatul Parlamentului, Bd Unirii, Pța Alba Iulia, Pța Muncii, Basarabia până la Diham, am următoarele date:

  • Timp total: 26 minute 51 secunde
  • Timp efectiv de mers: 16 minute 5 secunde (restul timpului am staţionat)
  • Distanţa: 9,42 km
  • Viteză medie: 35,1 km/h
  • Viteză maximă: 79,2 km/h (pe Bd Unirii, am avut şi un 72 km/h pe la 13 Septembrie)

Viteza medie este destul de mare, altădată prin Bucureşti am avut cam 20-25 km/h. Am avut noroc ieri, s-a mers bine.

    4 comentarii

  1. merge de minune. 10x pentru pont.

      (Citează)

  2. Foarte tare programul. Foloseam GPSed, dar era cam slabut. Ai user pe crossingways.com? Am incercat live logging si merge foarte misto. Poti sa faci embed cu o harta Virtual Earth si pozitia ta real-time, iar harta aia are strazile romanesti destul de complete si modul Bird’s eye care arata gege.

      (Citează)

  3. N-am cont acolo. Eu nu prea sunt multumit de programul asta. Inainte foloseam GPSlog, dar de cand cu noul ROM Dutty 2.9, nu se mai conecteaza la GPS sau poate n-am incercat eu destul. GPSlog avea avantajul ca nota si altitudinea reala, plus locul in care am avut viteza maxima, minima, etc. Erau utile. Si Cycle Computer are alte chestii utile, plus ca functioneaza si cu ecranul stins, dar vroiam mai multe. Pe XDA-Developers sunt si alte sugestii de programe, dar unele necesita cont, altele nu merg cu ecranul stins, etc.

    Uite ca exemplu de cand am aterizat pe Baneasa cu GPS-ul pornit aici, cu GPSlog.

      (Citează)

  4. Chiar nu observasem ca nu stocheaza si altitudinea, e drept ca m-am jucat foarte putin cu el. Eu cautam ceva special pentru live tracking, iar Cycle Computer e perfect pentru mine. Dar daca gasesti vreun program complet si functional pentru salvarea de kml-uri – sa dai de veste. ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus