un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dreamhack 2016 are loc weekendul viitor

14 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

În perioada 16-18 septembrie are loc ediția 2016 a competiției Dreamhack, la Sala Polivalentă din București, după cum ne-am obișnuit deja. Site-ul oficial este dreamhack.ro, iar biletele costă 60 de lei pentru trei zile sau câte 40 de lei pentru acces doar sâmbătă sau duminică.

Eu îl aștept cu interes, mai ales că, Matilda fiind plecată, voi putea sta acolo mai multe ore în weekend în lipsă de alternative. Atracția pentru mine va fi turneul de CS:GO, unde ca spectator și înțeleg ce se întâmplă în joc. Echipele Virtus.pro  EnVyUs, Team X, Gambit, Dignitas, Flipsid3, Cloud9 și FaZe vor participa la turneu (numit Dreamhack Zowie Open, care-i brandul de gaming al lui BenQ – mâna sus dacă ați auzit de Zowie până acum), premiile totale la București fiind de 100.000 de dolari.

În rest, la Dreamhack vor fi și turnee de Hearthstone, concursuri de cosplay, zonă cu youtuberi (un fel de zoo, cred), concursuri individuale pe la standuri șamd, ca de obicei. Partenerii principali sunt Telekom, Lenovo, Monster și HP, iar sponsori mai mici sunt TP-Link, Maguay, Evomag, Trust, Steelseries și alții, așteptați-vă la diverse turnee sau activări și la standurile lor.  BenQ e partener global. Mâncarea e dată de Jerry’s Pizza, probabil tot 5 lei felia.

Concursul PGL Arcade se adresează vizitatorilor, care se vor putea bate în Street Fighter vineri, FIFA 2016 sâmbătă și Mortal Kombat X duminică (și luni cu părinții), pe console Playstation 4.

De exemplu la intrare vei plăti mai puțin pe bilet dacă ai instalat pe telefon jocul Sea Hero Quest de la Telekom, la Lenovo se pot testa computerele de gaming și se organizează o competiție de League of Legends, Monster va da băuturi energizante copiilor (bănuiesc), la HP va fi o competiție de Overwatch și tot acolo se va putea urmări turneul de Hearthstone, la BenQ puteți vedea toată seria de gaming Zowie și participa la turnee de CS:Go și Street Fighter V șamd. Majoritatea activărilor sunt descrise aici.

Cam ca de obicei, aș spune, chiar dacă față de anul trecut au fost ceva modificări în rândul sponsorilor. Dacă reușești să treci peste ideea că ești înconjurat de copii de 14 ani ce încearcă să fie foarte cool deși au venit acolo ca să se uite la jocuri video, te poți distra urmărind meciuri bune de Counter-Strike și hostese la fel de bune.

NBK - EnVyUs

    12 comentarii

  1. activări? ce naiba sunt alea?

      (Citează)

  2. Mana sus!

      (Citează)

  3. S-a dus dracu’ sc2 se pare, decizii WCS retardate.

      (Citează)

  4. De ce m-as duce sa platesc bani ca sa ii vad pe unii cum se joaca, cand as putea sta comod acasa sa ma joc EU?

      (Citează)

    • Aș răspunde cu o analogie cu concertele versus ascultat acasă aceeași muzică, dar știu că nu ești nici fan concerte.

      La Dreamhack vin mai mult copiii, care sunt entuziasmați de asta.

        (Citează)

    • De ce m-aș uita la Campionatul Mondial de fotbal dacă pot să merg pe sintetic cu băieții să dăm o miuță?

        (Citează)

  5. nwradu:
    Aș răspunde cu o analogie cu concertele versus ascultat acasă aceeași muzică, dar știu că nu ești nici fan concerte.

    La Dreamhack vin mai mult copiii, care sunt entuziasmați de asta.

    Nu vor mai fi chiar atat de multi copii. Lipsesc cei de la Riot cu LoL.

      (Citează)

  6. nwradu:
    Aș răspunde cu o analogie cu concertele versus ascultat acasă aceeași muzică, dar știu că nu ești nici fan concerte.

    La Dreamhack vin mai mult copiii, care sunt entuziasmați de asta.

    De jucat pot sa ma joc. De cantat nu pot, nu am talent. Deci concertele se justifica.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus