un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Moartea este doar începutul… la RATB

26 May 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Mergeam ieri pe stradă și văd un panou publicitar pe care scria mare “moartea este doar începutul”. “Cât de dramatic!”, m-am gândit, mai ales că eram în zona Dristor și astfel de probleme filosofice pălesc în comparație cu intersecția aglomerată de acolo, pe care urma să o traversez.

Reclama este la un nou film Călărețul fără cap sau fără cal, nu mai știu exact. Bănuiesc că fără cap; prima variantă este doar improbabilă, a doua chiar imposibilă.

Cât de amuzantă devine însă aceeași reclamă atunci când o pui pe un autobuz RATB, precum în fotografia de mai jos? Nu că citești “RATB – moartea este doar începutul.” și te gândești “băi ce bine au nimerit-o pe asta…”?

ratb_moartea

sursa foto: Facebook Raluca Dorobanțu

    7 comentarii

  1. Serialul este decent, actiunea destul de alerta si povestea te tine in tensiune.

      (Citează)

  2. O intrebare:
    Infolierea geamurilor autobuzelor RATB (pe care sunt aplicate reclame) a fost marcata si certificata corespunzator de RAR?
    Pe mine faptul ca nu vad din autobuz afara ( si nu vad prin geamul ala) ma deranjeaza. SI deranjul ala e unul care imi pune in pericol siguranta…

      (Citează)

  3. mircea (primul)

    26/05/2015 la 11:11 PM

    Pai daca moartea e doar inceputul, crezi ca ratb si-a pus problema ca nu vezi tu prin folie?

      (Citează)

  4. tudor:
    O intrebare:
    Infolierea geamurilor autobuzelor RATB (pe care sunt aplicate reclame) a fost marcata si certificata corespunzator de RAR?
    Pe mine faptul ca nu vad din autobuz afara ( si nu vad prin geamul ala) ma deranjeaza. SI deranjul ala e unul care imi pune in pericol siguranta…

    eh, hai, ca nu-s chiar opace acele reclame. au gaurele… :)

      (Citează)

  5. Vlad: eh, hai, ca nu-s chiar opace acele reclame. au gaurele… :)

    Stimuleaza vederea.

      (Citează)

  6. Un poster aplicat cu “Walking dead” era mai in pas cu starea actuala a ratb-ului….imo

      (Citează)

  7. Vlad: eh, hai, ca nu-s chiar opace acele reclame. au gaurele… :)

    Fix asta zic si aia care pun folia aia! Iat eu zic taman pe dos.. De asta intreb: o autoritate “independenta” si-a dat cu parerea? Nu comentez daca e bine sau rau sa fie biletele mai ieftine si autobizele pline de reclame ( desi e de discutat si asta) ci doar despre siguranta oferita de RATB. Apoi RATB-ul are destula “panza” cat sa puna reclame oricat de “grase” fara sa acopere si geamurile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus