un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG a lansat categoria Fashion

25 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Este online. eMAG a lansat categoria Fashion și o puteți vizita aici!

Momentan au îmbrăcăminte bărbați și femei, încălțăminte femei și accesorii. Sunt sigur că va crește văzând cu ochii în următoarea perioadă. Secțiunea accesorii bărbați este mult mai mare decât s-ar crede din primul meniu, intrați de aici. Au inclusiv ochelari Ray-Ban, ceasuri, portofele, genți șamd.

Sunt tare curios ce va înseamna asta pentru piața de fashion online din România, una mai mare decât cea electro-IT. Sunt zeci, poate sute de magazine online ce vând diverse mărci de produse, iar oamenii cumpără mult. Piața fashion este și principalul motor de venituri pentru afiliere. Acum cu eMAG în domeniu, eMAG unde cam oricine are cont și are și încredere în magazin, se vor schimba multe.

Asta a fost ceea ce se numește “soft launch”. N-au anunțat pe nimeni de noua categorie, ca să testeze treptat cum funcționează, nu cu un vârf de trafic în ea.
feat_fashion_emag

    7 comentarii

  1. m-am dus chitit să-mi caut ceva încălțăminte acolo… pauză :|

      (Citează)

  2. deocamdata sunt la inceput. au destul de putine produse. ca sa intreaca restul magazinelor din fashion trebuie adaugate mult mai multe produse, categorii si brand-uri. e atat de complexa aceasta nisa incat e destul de greu sa acoperi toata gama de haine si incaltaminte. sunt curios ce va fi mai ales pe afiliere in acest segment. am inceput sa testez deja sunt curios ce rezultate o sa am :)

      (Citează)

  3. Nu prea e cine stie ce, dar oricum o sa faca ravagi doar vorbim aici de eMag … Eu va urez, Spor la cumparaturi.

      (Citează)

  4. Sunt foarte scumpe, preturile fiind peste cam orice magazin online de profil.

    Nu poti cere 500 lei pe un sacou la care nu platesti brand-ul si fara sa-l probezi. Cred ca asta e si specificul magazinelor de tipul fashiondays.ro. Este 500 in mod normal (brand cunoscut), il dai la oferta cu 349 si ai o politica de retur impecabila impreuna cu accesorii la pret mult mai mic. Omul cumpara sacoul ca oricum vrea si cravata, care nu ar trebui sa fie 150 lei!!

      (Citează)

  5. Extinderea asta mi se pare prea alerta, ei au gauri mari la produse de IT – adica nu au listate modele si branduri care fac succes in restul pietei, pentru ca nu au timp sa le urc pe site.

    Toata lumea pierde.

      (Citează)

  6. Sa inteleg ca cei de la Emag se extind, nu gluma! Ce mai urmeaza?

      (Citează)

  7. Vad ca au bagat deja si incaltaminte barbati. Am vazut deja niste tenisi tip espadrile de vara chiar faini :) Chiar si tenisi Converse au in oferta. Hmm…devine tot mai interesant!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus