un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La stand-up comedy la Grand Digiplex Baneasa

2 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Vă spuneam săptămână trecută că n-aş vrea să stau în primul rând la stand-up comedy, mai ales dacă se ştiu despre tine nişte lucruri mai jenante precum momentul de aici. Ei bine, am fost la Grand Digiplex lunea trecută şi în faţa mea, la intrarea în sală, o fată dintr-un grup de 4 băieţi şi fete le spune celorlalţi “ştiţi că avem bilete în primul rând, nu?”. “He-he”, m-am gândit, “supravieţuire plăcută”, în timp ce m-am dus să mă aşez confortabil în spate.

Poate este un semn al succesului cinematografului Grand Digiplex, cât şi al cererii de show de comedie bun, faptul că sală a fost aproape plină. Show-ul de luni a fost cu Vio “nu Viorel”, cu Micutzu “ia şi o pâine caldă” şi Costel din Bacău, care s-au ţinut de glume o oră şi ceva.

Au fost glume bune. De la Vio am reţinut-o pe cea cu diferenţa dintre “prietena mea cea mai bună” şi “cea mai bună prietenă a mea”. Femeile folosesc ambele exprimări şi consideră că înseamnă acelaşi lucru, dar bărbaţii înţeleg din a doua sintagma că tocmai le arăţi pe cea mai marfă amică a ta, şi, dacă nu e cine ştie ce frumuseţe, se pierde interesul. Micutzu n-a fost în cea mai bună seara a lui, nu prea s-a conectat cu audienţa, dar a mai făcut câte un mişto de unii din sală care râdeau cam efeminat și a avut glume tari despre vremea de afară.

Costel din Bacău însă… frate, genial om! Am râs cu lacrimi. A fost show-ul lui, a stat peste 30 de minute, cât ceilalţi la un loc şi a vorbit non-stop şi s-a agitat şi a alergat şi a mimat pe scenă toate subiectele și poantele posibile. E tare de tot omul, a făcut glume de toate felurile, terminând cu o povestire uriaşă despre profa de istorie care a atras non-stop aplauze. N-are rost să vă spun din ele, nu mă pricep şi trebuie să le auziţi de la profesionişti.

Îi găsiţi în fiecare zi de luni la cinematograful Grand Digiplex din incinta mall-ului Băneasa Shopping City.  Bănuiesc că au suficiente glume “în program” ca să nu le spune pe aceleaşi în fiecare săptămână, plus că se mai rotesc între ei şi nu sunt aceiaşi trei de fiecare dată. Un program găsiţi pe grandcinemadigiplex.ro

    5 comentarii

  1. Serveau ceva pe scena? Ca in club 99 mereu fac la fel, pentru curaj :)) Oricum daca vrei sa-i revezi sa stii ca saptamanal fac show in club 99. Inainte erau doar Teo, Vio si Costel, acum apare si micutzu pe acolo. Personal dintre toti Costel mi se pare cel mai tare. De fiecare data la el radem cu lacrimi :)

      (Citează)

  2. Cat costa biletul?

      (Citează)

    • @Mihai: cred ca merg la Digiplex cat de curand la inca un show. Eu pe Costel nu-l stiam deloc, dar lumea imi zice ca da, normal, e cel mai tare, cum nu stiam asta. Nu stiam, impuscati-ma!

      @Honda: 35 de lei

        (Citează)

  3. Multumesc pt raspuns
    Pe 12 cred ca ajung, ca vreau sa-l aud pe Costel neaparat, e criminal omul

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus