un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Two and a Half Men

4 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Deşi presupun că toată lumea a auzit de acest serial de comedie, vreau doar să spun că mi se pare genial. Fiecare episod este marfă, mi se pare un umor inedit, lipsit de clişeele şi forţările din alte seriale de acest gen şi îl urmăresc cu plăcere. Am luat recent şi de pe net episoadele şi mă uit la câte 4 deodată, de multe ori m-am găsit râzând din toată inima, lucru care nu mi se întâmplă la alte sitcom-uri.

    5 comentarii

  1. Nu ti se intampla pentru ca te uiti la sitcomuri proaste. Incearca M*A*S*H* (primele 3 sezoane), Sports Night, Scrubs, Seinfeld, Frasier, Arrested Development, Roseanne, si, de ce nu, si alea britanice – Blackadder, Jeeves & Wooster, The Office.

      (Citează)

  2. Da, genial serialul, si din fericire il transmite si ProTV. Cristy, sa stii ca in Seinfeld sunt episoade mai putin amuzante, iar la Frasier nu am reusit sa urmaresc pana la capat un episod macar, mi se parea prea fad.

      (Citează)

  3. La MASH m-am uitat acum multi ani. Daca ma uit iar acum, abia daca mai scot un zambet. Frasier nu mi-a placut niciodata. Unele seriale prea folosesc acelasi umor mereu, sau toate personajele par a fi cretine pt a crea niste haz, ca in Friends.

      (Citează)

  4. E super tare :) ma uit de cand il da protv-ul :D

      (Citează)

  5. E genial, am downlaodat si eu si am privit seria1 intr-o zi :) e fine rau sie pe pro cinema de la 9 30 seria a 3-a :-”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus