un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit în aceste zile – 29 noiembrie 2020

29 Nov 2020  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Istoria localului Jeg din curtea Electronicii. E tare de tot interviul cu proprietarii, au trecut prin o mulțime de probleme, de procese, de scandaluri între Băsescu și conducerea pesedistă a Politehnicii. În cele din urmă, localul a fost demolat, dar denumirea de șnițburger rămâne.

Alexis Ohanian despre Reddit. Omul a vândut Reddit cu 10 milioane de dolari în 2006. În 2019, compania era evaluată la 3 miliarde de dolari, după ce interesul pentru platformă a crescut constant de-a lungul anilor.

Statul român în acțiuni. Ajunși la ora programată pentru căsătoria civilă, cu programare făcută online, toate actele pregătite și confirmarea programării primită online, un cuplu a aflat că nimeni nu știa de programarea lor și multe alte chestiuni ilogice despre procedură. Ce țară!

4 piloți suedezi care în 1987 au escortat un SR-71 Blackbird cu probleme la motor până în spațiul vestic au fost medaliați acum.

CDC-ul avertizează americanii să nu călătorească pe vase de croazieră. Sunt în categoria Very High Level of Covid.

România seamănă cu statul brazilian Parana. Cele mai fotografiate locuri. Zonele SUA. Orașe cu peste 1 milion de locuitori.

Clear Craze, o perioadă când se producea produse și băuturi și alte chestii transparente.

O listă de documentare mișto pe Netflix.

Un simplu test de sânge ar putea detecta 50 de tipuri de cancer. Asta ar salva foarte multe vieți prin identificarea timpurie a bolii.

Curcanul nu te face somnoros. Nici nu știam că ar exista acest zvon.

Nucleul Pământului este cu 2,5 ani mai tânăr decât solul planetei. Datorită relativității, aia e partea mișto.

De ce Under Armour nu mai este la fel de popular ca înainte în SUA:

    18 comentarii

  1. Curcanul te adoarme, nu am mâncat niciodată fără să mi se facă somn după. Nu mă interesează studiile lor, eu știu ce am pățit eu.

    Under Armour au produse mișto, dar elitiste și scumpe și își fac reclamă cu The Rock la tot felul de prostii inutile.

      (Citează)

  2. eu am terminat Electronica in 1999. in perioada 94-99 atractia principala si punctul de intalnire era vis-a-vis, la terasa lui Arsinel. La jeg era spatiul mic si incomod, fiind intre cele doua alei de acces. Abia dupa ce Basescu a demolat terasele stradale din zona, studentii s-au reorientat catre Jeg. Altfel nu avea nicio sansa.

      (Citează)

  3. Ala care a vandut Reddit si apoi a revenit la conducere, a demisionat pentru ca era alb! E posibil sa fie chiar atat de prost? ma gandesc ca se poate sa-l fi demisionat altii…

      (Citează)

    • Ăla alb care și-a dat demisia (pentru că în consiliul de administrație Reddit nu era nimeni de culoare – cel puțin așa a fost prezentat de ei), e soțul Serenei Williams, care a fost o figură marcantă Black Lives Matter. Iar imaginea creată prin acest gest a fost de 100 puncte, chiar și numai în ochii nevestei ;))

        (Citează)

  4. Daca alea sunt documentarele misto de pe Netflix …. mai bine lipsa.

      (Citează)

  5. Garm:
    Daca alea sunt documentarele misto de pe Netflix …. mai bine lipsa.

    Chiar asa! In afara de “Our Planet” si “Unsolved Mysteries”, restul sunt porcarii ce-ti mananca timpul aiurea!

      (Citează)

  6. CatalinR:
    La jeg era spatiul mic si incomod, fiind intre cele doua alei de acces. Abia dupa ce Basescu a demolat terasele stradale din zona, studentii s-au reorientat catre Jeg.

    Era terasa aia din capatul caminului B?
    la poarta aia care statea mereu inchisa?

      (Citează)

  7. Jupaneasa: Mie mi-a placut si “The Social Dilemma”. Mi s-a parut interesant.

    Da..si asta merge! Restul, sunt de umplutura!

      (Citează)

  8. Jupaneasa: Mie mi-a placut si “The Social Dilemma”. Mi s-a parut interesant.

    ^^Ei nu l-au înțeles…

      (Citează)

  9. BipBip: Era terasa aia din capatul caminului B?
    la poarta aia care statea mereu inchisa?

    exact aia. unde era fosta cabina de portar.

      (Citează)

  10. Video despre La Jeg inainte de demolare :) https://www.youtube.com/watch?v=INuQLkrgFTE

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus