un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore introduce opțiunea de livrare rapidă în doar 3 ore

17 May 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

4 comentarii

Finestore a introdus o opțiune nouă de livrare: comanda sosește în maxim 3 ore prin serviciul FAN Delivery.

Eu îl văd potrivit pentru situații speciale, de exemplu când se anunță petrecere în seara aceasta și descoperi că-ți lipsește unul dintre cele 3 ingrediente pentru Negroni (gin, Campari, Martini roșu în părți egale). Sau este vineri, ați găsit o cazare la preț mic și a doua zi se pleacă în grup la munte, deci trebuie provizii. Curieratul normal nu mai are cum să ți le aducă în timp util, așa că apelezi la acest serviciu. Contează că există ca opțiune la nevoie.

(Apropo, fără legătură cu livrarea rapidă, codul MAY5 vă oferă 5% discount în acest weekendul acesta.)

Momentan serviciul are niște condiții. Le găsiți explicate aici. Marfa trebuie plătită online cu cardul. Serviciul în sine este contra-cost (50 de lei), dar asta nu mă miră. Un curier merge la depozit și pleacă de acolo până la tine acasă cu marfa. La ce trafic este prin București, nu poate face asta de prea multe ori pe zi. Chiar și presupunând că ar putea face mai multe astfel de livrări speciale pe traseul său, nu cred că poate grupa mai mult de 2-3 comenzi în termenul de 3 ore și asta considerând că sunt clienți care au comandat în același timp și pe o direcție comună.

Ca zonă, serviciul de livrare în 3 ore este disponibil în București și câteva localități din Ilfov, adică Voluntari, Roșu, Cățelu, Dobroești, Dudu și Fundeni. Ca interval, este disponibil de luni până vineri între orele 10 și 16:30.

Dacă intrați în site și mergeți în pagina de checkout, veți vedea acolo dacă este activă sau nu opțiunea. De exemplu, joi la ora 21:30 mie îmi spune că livrarea va fi disponibilă mâine după ora 10.

Vineri, la ora 10:30, îmi spune că sunt eligibil pentru ea.

 

Interesant este că, dacă veți comanda în afara acestui interval, comanda va veni tot în 3 ore, dar numărate de la următoarea perioadă de valabilitate a serviciului. De exemplu, dacă dai o comandă joi seara cu livrare în 3 ore, o vei primi în cele trei ore de la activarea serviciului a doua zi, adică vineri cândva între 10 și 13. Dacă vei comanda marți la ora 8 dimineață cu livrare rapidă, o vei primi tot marți, în intervalul 10-13.

Momentul “ca să știți”: dacă vă uitați în secțiunea Produse Noi de pe site-ul Finestore, apropo, puteți vedea în ordine inversă cele mai recente băuturi introduse la vânzare. Importă acum vinuri Canti, o cramă de familie din Italia, și spumante Pere Ventura. Așa îl chema pe fondatorul cramei, deschisă în 1961 lângă Barcelona și care produce vinuri și cava.

Tot ei aduc și armagnac marca Janneau. Armagnacul este numit după zona Armagnac din Gasconia, Franța, unde se produce această tărie din vin.  Este un brandy, adică, sau coniac cum i s-ar spune la noi, doar că nu este din zona Cognac a Franței, ci din Armagnac și nu te pui cu francezii la denumiri de origine controlată. Maison Janneau au 150 de ani de istorie în spate, a fost o băutură servită și pe cursele Concorde dintre Paris și New York, au o sticlă de formă emblematică și diverse ediții în funcție de anii petrecuți în butoaiele de stejar franțuzesc.

    4 comentarii

  1. Si P-ul unde-i ca vad ca pe toate blogurile este titlul asta?

      (Citează)

    • Si daca nu e P acolo noi ne dam seama cum stau lucrurile ca nu suntem votanți Piedone. Si daca e si daca nu, tot aia e :)

        (Citează)

  2. Sus, sub titlu.

      (Citează)

  3. Hai mă ca în 20 de minute iau de la mega ce vreau. Mega “original” nu ghereta de cartier.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus