un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dulciuri bune: căpșune glazurate cu ciocolată de la BerryO

15 May 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Acum ceva vreme Matilda a primit o cutie de căpșune trase în ciocolată de la BerryO. Am răvășit și eu câteva. Au fost excelente. Căpșunele erau mari, coapte și gustoase, ciocolata cu care erau acoperite erau foarte bune.

Sunt produse aici în București. Pe site-ul BerryO scrie că ciocolata este belgiană, marca Callebaut. Sunt scumpe, dar dacă bomboanele Leonidas au atâta succes încât sunt mai multe magazine prin oraș, pot avea și astfel de dulciuri inedite. Pot fi un cadou bun pentru o zi specială.

Pe site au diverse combinații, de la cutii simple și până la căpșune aranjate în formă de buchet de flori, plus cutii în care chiar sunt însoțite de flori sau de șampanie. Fac și candy bar pentru evenimente. Le urez mult succes.

    10 comentarii

  1. Se vedea din poza ca e ciocolata Callebaut. Damn, mi-ai facut pofta, ma intorc in Olanda maine si dau o fuga pe la Sligro sa iau o punga.

      (Citează)

  2. Giani Mucea:
    Se vedea din poza ca e ciocolata Callebaut. Damn, mi-ai facut pofta, ma intorc in Olanda maine si dau o fuga pe la Sligro sa iau o punga.

    Barry Callebaut au și în Selgros la noi. Pungi de 2kg, 5kg sau chair 20-25 kg.
    Pretul e pe măsură, însă sunt în top procesatori de cacao în lume.

      (Citează)

    • La Sligro sunt de 2,5 si 10 parca. Cand a aparut aia roz la vanzare, era doar la pungi de 10 initial. M-a batut gandul sa iau o punga dar totusi.

        (Citează)

  3. Callebaut gasesti si prin magazine (ultima data era la Kaufland) daca iti e lene sa comanzi. Cumperi ciocolata, o topesti, bagi fructele in ea :)

      (Citează)

  4. Se poate comanda online ciocolată Callebaut de aici:

    https://www.cofetarulistet.ro/catalog/q/Callebaut?sort_by=price_asc

      (Citează)

  5. Nu mai faceți astaq, ați făcut un lucru rău. :)
    Sunt înnebunit după dulciuri, simt “foamea” de dulce cum cred că ar trebui să simtă vampirii foamea de sânge.

      (Citează)

  6. Ai mâncat/bobinat, nu ai “răvășit”…

      (Citează)

  7. Chiar să dau 500 de lei pe zece căpșune…
    Cât o fi ea de ciocolată belgiană.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus