un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore dă 20% reducere la orice comandă cu ocazia mutării într-un depozit mai mare

2 Oct 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

21 comentarii

Finestore și-a mutat depozitul de băuturi într-un spațiu și mai mare decât înainte. Cu ocazia aceasta, magazinul dă 20% reducere la orice comandă în această săptămână. Nu știu dacă mai este trecut și pe site, dar codul DEP20 vă dă 20% reducere până pe 8 octombrie la orice comandă, așa că poate fi un moment bun pentru o mică aprovizionare de toamnă (de ex cu Massi Campofiorin, care-i foarte bun).

Cât despre depozit, este al treilea în care se mută Finestore de când știu eu magazinul și mereu a fost unul mai mare și mai modern. Acum Finestore a închiriat aproape 10.000 de metri pătrați într-un depozit CTPark Bucharest Nord, care este tot pe centura București, dar în zona localității Ștefănești, practic la intersecția dintre centura București și șos Voluntari.

Adresa exactă este CTPark Bucharest North, str. Vila Ana nr.6, clădire BUN2, Afumați, Ilfov, dar îl găsiți mai repede căutând “finestore depozit” în Waze sau Google Maps. Funny enough, deși ambele programe vă duc unde trebuie, Waze are de data aceasta harta cea mai bine actualizată cu noile depozite ale CTP din acel parc logistic.

De ce contează unde este depozitul? Pentru că puteți ridica marfa și de acolo, dacă vreți. Eu am făcut asta de câteva ori în depozitele vechi ale Finestore. Uneori nu vrei să aștepți după curier sau poate că ai nevoie de sticle în acea seară sau poate că ai comandat o cantitate mai mare și preferi să te duci tu după ea.

Noul depozit, care are program luni-vineri 10-19 și sâmbătă 10-15, are parcare mai mare pentru clienți. De obicei intri la recepție, spui comanda după care ai venit, iar ea este asamblată pe loc în depozit și îți este adusă.

    21 comentarii

  1. care-i diferenta dintre reclame la pariuri si reclame la alcool? intreb, nu dau cu paru’

      (Citează)

    • La pariuri se mai intampla sa si castigi

        (Citează)

    • Buna intrebare! Dar, mai bine, intreaba-l pe colegul de blogging, pe Lupul Moralist, sa vedem ce spune!

        (Citează)

    • Finestore vinde si apa, cafea, ceai si sirop ))))

        (Citează)

    • Singura diferenta e ca alcoolul este social acceptat si tesla aia nu se plateste singura.

        (Citează)

    • Eu zic ca atat pariurile, cat si jocurile de noroc sunt acceptate social.

      Cred ca din scoala generala aveam expresia “facem pariu” de fiecare data cand ne contraziceam intre noi pe anumite subiecte.
      Iar jocul la Loto este o traditie in Romania; nu ai vazut niciodata un bunic care aduce bilete nepotiilor sa le completeze?

      Problema este, la fel ca la bauturi alcoolice, cand se ajunge sa se exagereze.

        (Citează)

    • Gabriel. Oh. Dar sper ca nu vrei sa spui ca daca faci reclama la alcool esti in faliment moral.
      Sper ca nu consideri ca doar persoanele fara scrupule, care ar face orice pentru bani, ar face reclame la alcool.
      Este poate nefundamentata convingerea (detii studii care sa ateste?) conform careia daca faci reclama la alcool sau pacanele esti o persoana cu integritatea compromisa, un sellout total.
      Cu totii stim ca alcoolul distruge vieti, deci ce vrei sa spui?

        (Citează)

    • O întrebare bună. Mie mi se pare că să bei din când în când pe acasă în familie un pahar de vin sau de gin este total diferit de jocurile de noroc. Nici măcar nu înțeleg de ce ți-ar face plăcere să pierzi bani fără să primești ceva în schimbul lor.

      Mai este și situația audienței pe care o are o reclamă. Ajunge la copii sau la oameni de 40 de ani?

      Nu cred însă că le poți compara direct așa cum întrebi tu. Alcoolul, grăsimea, sarea, zahărul, microplasticele, păcănelele, drogurile, viteza excesivă – toate sunt nocive. Diferența este însă la modul în care sunt nocive, cât de rapid te afectează, câtor oameni cauzează probleme per milionul de consumatori șamd, iar aceștia sunt factori care de fapt spun că toate trebuie tratate separat, nu băgate la grămadă.

        (Citează)

  2. Chiar vream sa iau un kraken la 1 l. Intrai vazui, 124 cu tot cu reducere. Am luat de la bestvalue ca e 109. Mijto reduceri la finestore.

      (Citează)

    • Si mijto la astia (bestvalue) e ca au livrare moca la easybox. La finestore inca tre sa stai dupa curier. Poate rezolva si ei cu livrarea la easybox, ca e mai comod.

        (Citează)

    • Blackskull:
      Chiar vream sa iau un kraken la 1 l. Intrai vazui, 124 cu tot cu reducere. Am luat de la bestvalue ca e 109. Mijto reduceri la finestore.

      Mersi de pont. Acu imi poti spune si de unde iau bilet de avion cu 1 leu ca sa beneficiez de reduceri?

        (Citează)

    • Iei bilet si il anulezi dupa ;)

        (Citează)

    • Tu mergi inainte cu comanda si o sa vezi.

        (Citează)

    • Chiar vrei sticle la easybox? Pare riscant pentru întreg dulapul respectiv și pentru comenzile altora din sertarul de sub al tău.

        (Citează)

  3. nu ai nevoie de bilet de avion valabil :)

      (Citează)

  4. 🍽️

      (Citează)

  5. Eu cred ca e un moment bun de luat cadouri. Țin minte ca de black friday anul trecut au fost discounturi mai mici de 20%.

      (Citează)

  6. Să ți se dubleze cifra de afaceri în primul an de pandemie și profitul de 3 ori, asta înseamnă șmecherie

      (Citează)

    • În pandemie s-a dublat cifra de afaceri pentru toți vânzătorii de alcool, mobilă, televizoare și IT. Restaurantele și hotelurile și hainele și mașinile? Not so much.

        (Citează)

    • HoReCa a primit bani cu vagonul de la guvern, din care patronasii si-au luat BMW-uri seria 5 si 7, ca alea erau esentiale pt supravietuire. Iar la masini avem specula si in zilele noastre. Noroc ca s-au cam terminat fraierii.

        (Citează)

  7. Cred ca daca vrei o sticla repede pe seara o iei si de la Mega, nu-si bate nimeni capul cu un drum prin traficul de Bucuresti pana acolo mai ales daca nu te duci din nord, mai ales ca ei au si magazin in Baneasa.
    Referitor la livrarea prin curier, am dat nenumarate comenzi de sticle prin curier/easybox si n-a fost niciodata vreo problema.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus