un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 2 octombrie 2023

2 Oct 2023  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  10 comentarii

 1. Auchan tot incearca sa cumpere Carrefour de cativa ani (in Franta, nu doar la noi), cine stie ce deal-uri or avea pentru pietele astea marginase.

    (Citează)

  • A trebuit sa intru ieri prin Auchan (din pacate). Nu stiu, magazinul ala provoaca depresie. Parca totul e trist, de la felul in care e pusa marfa, la culorile alese si la lumini.

     (Citează)

 2. O fi Bringo al Carrefour dar dupa ce tragi linie se aleg cu o baza de date de clienti si produse. Practic vezi ce se vinde la concurenta si la ce bani. Nu e chiar rau.

    (Citează)

  • Cătălin Tănase

   02/10/2023 la 2:16 PM

   Exact! Nu doar că îți consolidezi poziția pe segmentul de livrări, dar obții și niște “insight-uri” cu privire la obiceiurile de cumpărare din lanțul concurent

     (Citează)

  • 2 companii frantuzesti care au incercat de mai multe ori sa faca merge. Poate pana la urma le iese, sau poate chiar le-a iesit neoficial…

     (Citează)

  • Bringo de 2 ani nu mai apartine de Carrefour Romania, ci este pe o entitate separata Bringo International. Cum nici emagul nu opereaza contractele cu vanzatorii din Marketplace pe firma mama; altfel ar fi conflict de interese. Bringo e un livrator pana la urma, asta e modelul lor de business; ca e de la Carrefour, ca e de la Auchan, ei ofera logistica de picking si delivery.

     (Citează)

 3. Dacă ia apple drepturile de televizare pentru F1 se duce dracu F1TV, ceea ce nu ar fi bine deloc.

    (Citează)

  • de ce crezi asta? Apple TV este unul dintre cele mai populare servicii de streaming si au inclusiv si hardware dedicat… Sunt destul de maturi in piata, deci au experienta destula…

     (Citează)

  • @Dan: păi cred că la asta se referea, ar dispărea F1 TV. Doar eu mă uit pe Digi?

     (Citează)

 4. of, iar plec in concediu obosit daca ma trezesc la 7 pentru BF =))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus