un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Ce beneficii inedite aveți de la angajator? (idee venită după ce le-am văzut pe cele de la Linus Tech Tips)

22 Sep 2023  ·

GÂNDURI  ·

59 comentarii

M-am uitat la clipul prin care Linus anunță schimbările de pe canalul LTT și mi-au atras atenția în principal beneficiile pe care compania le oferă angajaților.

Sunt două cadre:

Adică oferă nu doar asigurare medicală, dar și bani pentru a-ți face ochelari, de exemplu. 80% compensare pentru nutriționiști, masaje, psihologi și fizioterapeuți. Plan stomatologic, inclusiv cu 50% compensare pentru ortodonție. Mi se pare bun.

Al doilea cadru zice că firma încurajează angajații să facă diverse activități împreună. Dacă se strâng 8 angajați pentru o activitate (paint ball, sport etc), firma le dă 100 de dolari de persoană pe cheltuieli, inclusiv bacșișuri. Sunt diverse condiții pe acolo, dar mi se pare un beneficiu bun. Putea lipsi și nimeni n-ar fi avut o problemă cu asta, iar faptul că totuși l-au introdus de ani de zile mi se pare lăudabil.

 

Eu sunt genul care a considerat mereu că salariul negociat este singurul lucru pe care mă aștept să mi-l dea angajatorul. Asta negociasem să primesc în schimbul muncii.

Dacă dă și vreun bonus, vreo primă, mulțumesc, să fie primit! Nu le-am considerat însă niciodată obligatorii și nu m-am supărat când n-au fost acordate.

Mi se părea chiar uimitor când auzeam de la prieteni de-ai mei că prin alte companii se dă încă un salariu bonus de Paști și 1-2 salarii bonus de Crăciun, ajungând la un total de 15 salarii anuale. Nu mai zic de ce se mai dă acum prin corporații, precum fructe proaspete, cărți prin Bookster (dacă mai există în lumea wfh) și poate un barista care vine în fiecare vineri pentru a prepara angajaților cafea de specialitate. Noi nu aveam nici măcar cafea moca, iar mașina de muncă am preferat să nu o folosesc în interes personal.

 

Voi ce bonusuri aveti pe unde lucrați? Și nu mă refer în principal la prime în bani sau beneficii precum abonament medical. M-ar interesa mai degrabă beneficii din acestea mai atipice, mai speciale, mai inedite.

De exemplu, știu pe cineva care la firmă, acum vreo 20 de ani, ajunsese pe la 40 de angajați și angajase pentru ei mai mulți bucătari. Aceștia găteau în fiecare zi mâncare pentru toți angajații, chiar și mai multă, astfel încât toți mâncau gratuit la prânz. Știam o altă firmă care dădea gratuit micul dejun la companie; era obiceiul lor ca dimineața să se vadă toți la masă și apoi să treacă la treabă cu burta plină.

asus s5507

    59 comentarii

  1. 26 zile de concediu pe an e cel mai mișto beneficiu la firma curenta.

      (Citează)

  2. Mai e cineva impresionat de cafea si fructe gratis? Sa se mentina WFH cat se poate de mult, asta e cel mai mare beneficiu. Restul sunt mocangeli pentru care va bucurati degeaba.

      (Citează)

  3. LMG – light machine gun. Mișto americanii ăștia…
    Cel mai important beneficiu pe care il am este programul. Ma duc cand vreau, daca vreau si stau cat vreau cu condiția ca treaba sa fie făcută.

      (Citează)

  4. Work From Home – da, cel mai mare beneficiu.
    Pe langa asta: 10% extra contributie in fond de pensie privat; 15-20% bonus anual in functie de performantele firmei; asigurare medicala privata la toata familia; si EV “salary sacrifice scheme” (inventata de guvernul UK) care scade costul de achizitie si operare a unei masini electrice noi pentru ca se plateste din salariul brut (deci 20-40% din total, in functie de pragul de venit, este de fapt impozitul care nu-l mai platesc)

      (Citează)

  5. Salariu e singuru care ma intereseaza. Sa-mi dea bani ca-mi iau io si fructe si cafea si asigurari si telefon si ce-oi mai vrea. Chestiile gen facut activitati impreuna si alte kkturi d-astea imi provoaca greata. Mersu la munca e o chestie pe care n-o fac de placere si cred ca nici altii. Asa ca eu imi fac treaba cat de bine pot, bossu ma plateste si fiecare isi vede de treaba lui. Nu sintem pretini si-s convins ca la prima nasoală il doare undeva de sclavii de pe plantatie.

      (Citează)

    • N-ai citit suficiente argumente cât să înțelegi beneficiile ample ale socializării, ale lucrului în echipă și necesitatea de a fi fizic la muncă. Știi, omul e animal social, wfh e în detrimentul eficienței, alte cele…

      Colectivul de muncă e a doua familie. Până la prima disponibilizare.

        (Citează)

    • Acuma na, si familiile mai divorteaza

        (Citează)

    • Exact, treburile astea sunt facute doar sa te tina si emotional legat de firma, nu doar financiar. In caz ca primesti o oferta mai buna, poate te tine pe loc atmosfera cool si prietenii pe care ti i-ai facut la birou.
      Cand eram mai tanar/naiv mi se pareau misto activitatile extra work cu colegii, acum nici nu vreau sa aud. Munca e munca, familia e acasa.

        (Citează)

    • Așa-i, o atmosferă plăcută și prietenii te pot face să pierzi în viață – că profesional nu ești în stare să vezi ce oferte sunt cu adevărat bune.

      Socializarea nu înseamnă a doua familie și nici activități extra cu colegii (a trebuit să mă uit și în dex, că mă gândeam că nu mai știu eu ce înseamnă socializare).

      Scrieți cod de acasă băieți, fiți eficienți, nu vă lăsați păcăliți.

        (Citează)

  6. Asigurare privată pentru toți membrii familiei, mașină de maxim 890 euro rata lunară (Toyota, BMW, Audi ), abonament la orice World Class, WFH 3 zile pe săptămână, program MBA, Bookster., bonus la final de an, creștere salarială în fiecare an.

      (Citează)

  7. My time to shine. (Context: Olanda)

    Mic dejun, pranz si sandwich-uri sau leftovers dup-amiaza
    Masaj (la 2 saptamani)
    Mecanic de biciclete la birou (saptamanal)
    Buget de bicicleta noua (la fiecare 2 ani)
    Buget de carti/cursuri (anual)
    MacBook-ul de serviciu devine al tau dupa 3 ani si pentru serviciu primesti altul nou
    Open Bar la birou, self-serve, Joi si Vineri, de la 17:00 pana la 23:00
    WFH nelimitat
    3 luni pe an (insumat) posibilitatea de a lucra din alta tara (cu cateva exceptii gen NK, Rus, Iran etc)

      (Citează)

    • Aveti locuri disponibile? :)

        (Citează)

    • Deci de aia n-ai mai postat pe blog :)

        (Citează)

    • Pranz subventionat.
      Masina de serviciu schimbata la 4 ani (inainte era la 3, thanks covid). Bugetul permite masini destul de misto dar taxele sunt enorme asa ca mai bine nu. Un Model Y e rezonabil, Model 3 e chiar ieftin.
      Bere vineri inainte de plecare.
      Wfh nelimitat, cu exceptia cazurilor cand trebuie sa fiu prezent la diferite sedinte sau la clienti, dar e decizia mea. Nu pot sa lucrez din alta tara decat asa, ocazional. Mai merg prin Romania si lucrez din biroul din Bucuresti uneori.
      Telefonul (obligatoriu iphone ffs) devine al meu dupa 3 ani, echipamentul de wfh (scaun, monitor etc) dupa 5. Laptop-ul din pacate nu.
      Bani de ochelari la 2 ani.
      Asigurare medicala extra subventionata, internet subventionat, bani de wfh in zilele in care lucrez wfh.

        (Citează)

    • @C Ai nevoie de secretara?

        (Citează)

    • @C esti cumva la B.com? :)

        (Citează)

    • Andrei:
      @C esti cumva la B.com? :)

      Nu. Cunosc cateva persoane acolo, am inteles ca la noul sediu, unul dintre restaurante are bucatar cu stea Michelin. Astept o invitatie la un pranz

        (Citează)

  8. Mic dejun ca la hotel, bani de bicicleta/bicicleta electrica, participari la diverse gen Crosul Companiilor, WFH, Team building`uri de te saturi (cred ca vreo 4 anu asta pana acu) si restu gen abonament sala, bonusuri de craciun/paste, abonament medical..

      (Citează)

  9. – prima de vacanta – un salariu
    – prima semestriala in vara si la sfarsitul anului – cam jumatate de salariu
    – participare la profit (prin mai sau iunie) – cam jumatate de salariu
    – jumatate de salariu de Paste si Craciun
    – bookster, team building, tichete de masa
    – concediu de odihna 27 zile

    Marele dezavantaj – NO wfh. Deloc. Nici macar in pandemie.

      (Citează)

  10. Citem un anunt de angajare la o firma in Barcelona. Pe langa tot ce era basic mai aveau inclus vizite la psiholog si 1000 euro per an budget pentru calatorii.

      (Citează)

  11. Bonuri de masă, apă și cafea – atunci când le cumpăr eu și decontez.

    Nu mă răsfață nimeni, dar nici nu simt nevoia să urlu pe tot internetul că nu se mai poate și trebuie să-mi deschid firmă în Malta.

      (Citează)

    • – poți cumpara sau vinde maxim 10 zile de concediu pe an (ajungi la max 40), cost proporțional cu salariul
      – poți stabili câte ore lucrezi pe saptamana ( de ex poți trece la 4 zile cu 80% din salariu)
      – renumitul ESPP, cumperi acțiuni cu aproximativ 15% discount
      – leasing de biciclete parțial acoperit de angajator, ratele plătite din brut deci in plus ceva avantaj fiscal pe termen scurt

        (Citează)

  12. Londra – IB:

    1. Pensie privata: 16% din salariu.
    2. Asigurare privata de sanatate / asigurare privata dentara / asigurare calatorie / asigurare in caz de accident ; boala care nu iti permite sa mai lucrezi (40% salariu toata viata) ; asigurare gadget-uri.
    3. Din pacate au devenit mai stricti cu venitul la birou, sunt prezent 50% din timp intr-o luna. Dar lucrez fara probleme si din Ro.
    4. 25 de zile libere plus posibilitatea sa folosesti un buget extra la alegere pentru a-ti mai cumpara zile sau sa pui in pensie.
    5. Am inteles ca pentru familii au si emergency nannies 10 ori pe an (nu stiu, nu sunt la stadiul acesta momentan)
    6. Bonusul relativ mic: 10-15%.

      (Citează)

  13. venom:
    Londra – IB:

    1. Pensie privata: 16% din salariu.
    2. Asigurare privata de sanatate / asigurare privata dentara / asigurare calatorie / asigurare in caz de accident ; boala care nu iti permite sa mai lucrezi (40% salariu toata viata) ; asigurare gadget-uri.
    3. Din pacate au devenit mai stricti cu venitul la birou, sunt prezent 50% din timp intr-o luna. Dar lucrez fara probleme si din Ro.
    4. 25 de zile libere plus posibilitatea sa folosesti un buget extra la alegere pentru a-ti mai cumpara zile sau sa pui in pensie.
    5. Am inteles ca pentru familii au si emergency nannies 10 ori pe an (nu stiu, nu sunt la stadiul acesta momentan)
    6. Bonusul relativ mic: 10-15%.

    Am uitat sa mentionez: control anual de sanatate gratis (analize etc) ; o suma pentru ochelari ; access la vaccinuri pentru calatorit sau gripa. Inca mai explorez. Oricum, lucruri standard intr-un fel…

      (Citează)

  14. stiu ca sunt eu nebun, dar nu vi se pare ridicol de putin un CO de 25-30 zile libere pe an?

    adica serios… 5-6 saptamani din 48? macar 10 daca erau

      (Citează)

  15. Personal mi se pare că în România, în afară de corporații beneficiile extra-salariale sunt puternic ignorate; parte pentru că deseori angajații nu știu să le ceară parte și pentru că intuiesc că în afară sunt facilități fiscale mari pentru extra beneficii.

    Apoi mai e faptul că în România suntem încă la începutul acestor beneficii, în Vest sunt decenii de când se oferă diverse.

    Hai să îți zic ce aveam la o companie din Danemarca:
    – bonus anual care putea ajunge la 2 salarii. Trecut în contract. Aveai un target, dar de obicei se punea ceva ușor de îndeplinit.
    – zi liberă pentru ziua de naștere (se putea lua oricând în luna zilei de naștere)
    – 25 zile libere de la stat. Nu am luat toate zilele libere când am plecat (după un an), așadar mi-au fost plătite
    – masă de prânz (catering) în fiecare zi pentru o sumă infimă (ceva gen 100 lei/lună). Ce rămânea se putea lua acasă după ora 17:00. Ah, ora de plecare era 17:00. Extrem de puțini stăteau până după 17:30. În era dinainte de WFH se permiteau și programe de muncă gen 07:00 – 15:00. Nu se puneau meetinguri/call-uri după 15:00.
    – fructe, snacks-uri, cafea. Espressorul de cafea era super profesional.
    – vineri mic dejun
    – vineri de la 15:00 băuturi (cola, bere șamd). Aveam colegi care bookuiau de la ora aceea câte o sală de meeting și se uitau la filme cu alți colegi.
    – o dată pe lună petrecere în firmă ( friday bar- alcool, pizza, etc).
    Alte chestii pe care din comoditate nu le-am luat gen masaj, psiholog, etc.
    Iar biroul era super. Tot ce îți puteai dori: birou care se ridica printr-un motoraș, echipamente top, pe lângă open space-uri mai erau săli „de liniște”, niște „cabine telefonice” dedicate tocmai pentru a vorbi la telefon, etc.

      (Citează)

  16. @Giani Mucea – fain, bravo. Poti da niste detaliu de domeniu si eventual pozitie (nivel). Masina aia nu “se leaga” in capul meu.

    La mine, Romania, BV, IT – non software:
    – +1 salariu anual, impartit in 3 date: Paste, vara=inainte de concediu, Craciun
    – 27 zile de CO (am si vechime in general, nu doar la angajatul asta)
    – WFH nelimitat (inca); Ajuns la birou cand sunt workshop-uri sau colegi din alte tari sositi pentru subiecte care au legatura cu mine
    – cursuri si certificari (unele sunt la liber, altele le pot cere si se aproba – gen PMP)
    – flexibilitate de orar (ore suplimentare nu cred ca-s platite, n-am ridicat problema inca cu toate ca in 2023 am bagat cam mult ca asa am ales eu).
    – liceenta Office365 cu utilizare pe PC acasa sau iOS. (inca n-am activat-o de lene)
    – abonament medical Premium pentru mine complet decontat de firma – Regina Maria sau Medlife. I-am ales pe primii. Anul asta m-au scutit de 1000 RON de plata la o interventie chirurgicala. -30% reducere la membrii familiei. La noile preturi ale consultului pediatric, in 2-3 consultatii mi-am acoperit planul anual.
    – la birou automat mai profi cu cafea/sortimente gratis la noi in departament. Fructe cand se mai organizeaza workshop-uri la birou ca altfel se iroseau degeaba prin neprezentare. Urmeaza birouri reglabile pe inaltime.
    -evenimente pentru copii – cam de 2 ori per an (atelier pictura cu inchiriat sala in hotel & food & bauturi, site-tour & party de ziua copilului)

      (Citează)

    • Consultanta software, nu programare. Nivel de muncitor, nu de manager. Mai e un nivel peste, de manager, iar aia au buget de masini mult mai misto. Bine, problema cu taxele ramane.

      Nu e asa de complicat, cand bugetul lunar trebuie sa includa tot (taxe de drum, combustibil, depreciere etc) EV-urile devin foarte accesibile. As putea sa iau un i4 fara sa platesc nimic extra, dar pentru un V60 as plati eu 200eur in plus pe luna.

        (Citează)

  17. nu prea vad rostul articolelor astora. tot intrebi lumea daca mai merge la birou, acum intrebi ce beneficii au, ce salarii. pari destul de bine ancorat in lumea corporatista din ce zici pe aici. banuiesc ca vrei sa comenteze lumea pe blog, altfel nu-mi explic de ce compari ce ofera o anume companie din sua (una care ofera beneficii cu mult peste ce ofera 90% din companiile de acolo) cu ce ofera companiile din europa.

    fraieri astia care comenteaza. bine, multi iubesc sa se laude #samoaradujmanii

      (Citează)

  18. GabrielG:
    nu prea vad rostul articolelor astora. tot intrebi lumea daca mai merge la birou, acum intrebi ce beneficii au, ce salarii. pari destul de bine ancorat in lumea corporatista din ce zici pe aici. banuiesc ca vrei sa comenteze lumea pe blog, altfel nu-mi explic de ce compari ce ofera o anume companie din sua (una care ofera beneficii cu mult peste ce ofera 90% din companiile de acolo) cu ce ofera companiile din europa.

    fraieri astia care comenteaza. bine, multi iubesc sa se laude #samoaradujmanii

    Oricare din astia “regulars” facem refresh la articole mai des decat autorul. Mi se pare mindblowing si nu inteleg cum e posibil, dar e evident ca asta se intampla. Probabil asa s-a rafinat sistemul lui Radu si cat timp metricile de trafic arata bine, nu va schimba nimic.

      (Citează)

  19. Trebuiau sa compenseze si ei cumva vremea :)

    Claudiu:
    Personal mi se pare că în România, în afară de corporații beneficiile extra-salariale sunt puternic ignorate; parte pentru că deseori angajații nu știu să le ceară parte și pentru că intuiesc că în afară sunt facilități fiscale mari pentru extra beneficii.

    Apoi mai e faptul că în România suntem încă la începutul acestor beneficii, în Vest sunt decenii de când se oferă diverse.

    Hai să îți zic ce aveam la o companie din Danemarca:
    – bonus anual care putea ajunge la 2 salarii. Trecut în contract. Aveai un target, dar de obicei se punea ceva ușor de îndeplinit.
    – zi liberă pentru ziua de naștere (se putea lua oricând în luna zilei de naștere)
    – 25 zile libere de la stat. Nu am luat toate zilele libere când am plecat (după un an), așadar mi-au fost plătite
    – masă de prânz (catering) în fiecare zi pentru o sumă infimă (ceva gen 100 lei/lună). Ce rămânea se putea lua acasă după ora 17:00. Ah, ora de plecare era 17:00. Extrem de puțini stăteau până după 17:30. În era dinainte de WFH se permiteau și programe de muncă gen 07:00 – 15:00. Nu se puneau meetinguri/call-uri după 15:00.
    – fructe, snacks-uri, cafea. Espressorul de cafea era super profesional.
    – vineri mic dejun
    – vineri de la 15:00 băuturi (cola, bere șamd). Aveam colegi care bookuiau de la ora aceea câte o sală de meeting și se uitau la filme cu alți colegi.
    – o dată pe lună petrecere în firmă ( friday bar- alcool, pizza, etc).
    Alte chestii pe care din comoditate nu le-am luat gen masaj, psiholog, etc.
    Iar biroul era super. Tot ce îți puteai dori: birou care se ridica printr-un motoraș, echipamente top, pe lângă open space-uri mai erau săli „de liniște”, niște „cabine telefonice” dedicate tocmai pentru a vorbi la telefon, etc.

      (Citează)

  20. GabrielG:
    nu prea vad rostul articolelor astora.
    […]
    fraieri astia care comenteaza.

    Bine ai venit in randul comentatorilor !

    In alta ordine de idei, articole de genul acestora (pe alte bloguri), in trecut, mie mi-au deschis bine ochii si am reusit sa ma misc atat pe orizontala si pe verticala. Am inteles care e limita in alte parti, am invatat ce se cere, am reusit sa asimilez unul sau doua chestii noi si am schimbat cu succes domenii / job-uri.

    Ariel: Fructe cand se mai organizeaza workshop-uri la birou ca altfel se iroseau degeaba prin neprezentare.

    Si da îți pot confirma: la mine “când bagă”, struguri’s acrii rău.

      (Citează)

  21. Atentie, aia is in Canada, unde asigurarile medicale si dentare is alta mancare de peste ca in SUA.

      (Citează)

  22. Ar fi cateva de mentionat, cum ar fi buget pentru home office $2000 sau calatorii de 2 ori pe an pentru meetup-uri cu echipa (ultima data Singapore, pentultima data State, next Spania…). Zile de concediu nelimitat, dar cel mai tare cred ca e concediul sabatic, 3 luni platite integral cand faci 5 ani in firma. Mai am pana atunci, dar nici nu stiu ce o sa fac 3 luni… :)

      (Citează)

  23. Alin:
    Zile de concediu nelimitat, dar cel mai tare cred ca e concediul sabatic, 3 luni platite integral cand faci 5 ani in firma.

    Tot timpul m-am intrebat cu chestia asta de PTO care-i spilul. Mi se pare ca suna prea bine, nerealist chiar. Singurul minus de care am auzit, in US, ca daca esti declarat in contract cu PTO – Paid Time Out nelimitat, nu mai beneficiezi de nici o perioada de preaviz.

    Te referi al concediu platit nelimitat ? Daca da, de ce trebuie sa astepti 5 ani de lucru pentru a primi 3 luni de concediu platit. Nu-l poti lua din anul 3, sa zicem ?

    Dupa ce revii din concediu nelimitat, cat trebuie sa mai ramai la job ?

      (Citează)

    • La mine la firma se ofera 1500 lei pentru decontare bilet de tratament pt o boala si deci poti merge in romania la o pensiune sau statiune pt cine nu are pb de sanatate,poate merge si doar pt relaxare si de asemenea imi ofera costul calatoriei cu benzina masina cu bon fiscal dus intors sau cu cfr,avem negociat in contract colectiv de munca.,prima de 3 ori pe an si tichete cadou si bonuri de masă,nu e ceva inedit,deci doar bani…masă caldă la muncă nu primim.

        (Citează)

  24. Libertatea sa fac ce vreau atunci cand vreau.

    PS: Sunt antreprenor si propriul meu sef.

      (Citează)

  25. Buna intrebare, m-a mirat comment-ul legat de biciclete, la mine s-a discutat in gluma de trotinete electrice.

    In cazul meu, cu mentiunea ca unele nu s-au mai aplicat dupa pandemie:
    – pranz platit de firma pe delivery vinerea
    – masaj
    – zile in plus fata de concediul legal la x ani in companie, nu imi amintesc cadenta, am 17 ani aici si nu apuc sa le consum pe toate
    – vinerea 1/2 zi libera vinerea vara
    – nap room

    In rest clasicele bonuri de masa, prime de Craciun, asigurare de sanatate si abonament la o retea de clinici and stuff.

      (Citează)

  26. Am 26 de zile concediu pe an, dar când le iau compania îmi calculează doar 7.5 ore pe zi. Asta înseamnă ca de fapt eu am vreo lună de concediu pe an, plus că înainte sau după concediu am parte de 4 zile pe care mi le pot alege free și în plus și pe care compania e obligată să mi le acorde. La beneficii am avut parte de al 13 salariu dar m-a spart cu taxele. La 4500£ am avut 1400£ taxe :)) în practică noi nu avem al 13 salariu în mod curent dar pentru că anul trecut nu am mai avut creștere salarială (because covid) au calculat ei retroactiv respectiva creștere și au adăugat la salariu..în fine a ieșit bine…

      (Citează)

  27. GabrielG:
    o anume companie din sua (una care ofera beneficii cu mult peste ce ofera 90% din companiile de acolo) cu ce ofera companiile din europa.

    Americanii câștigă mai bine dar toate beneficiile astea care sunt expuse, angajatorul ia niște subvenții, plus că în state te omoara sănătatea. Un exemplu concret. 4h la urgență în state pt ca se acuzau dureri in piept au rezultat într-o factura de aproape 15.000 de dolari din care asigurarea a plătit o parte și vreo 1500 de dolari au fost din buzunar. În România plătești taxe și nu beneficiezi de nimic..tu de ce crezi ca sunt mulți indieni în București pe delivery? Pentru ca e subvenție de la stat..

      (Citează)

  28. La noi au făcut un sondaj sa verifice dacă vrem să aducă mașini de cafea in sediu. Acum 10 luni sondajul. Nici astăzi nu avem de unde lua cafea in sediu.

      (Citează)

  29. Butoulca Tudor

    23/09/2023 la 10:14 PM

    Sol:
    Exact, treburile astea sunt facute doar sa te tina si emotional legat de firma, nu doar financiar. In caz ca primesti o oferta mai buna, poate te tine pe loc atmosfera cool si prietenii pe care ti i-ai facut la birou.
    Cand eram mai tanar/naiv mi se pareau misto activitatile extra work cu colegii, acum nici nu vreau sa aud. Munca e munca, familia e acasa.

    Foarte sincer, tind sa cred ca ai 30+, asa simt si eu acuma la 34 dupa ce am 2 copii, acum ceva timp eram impresionat ca mergeam in oras cu colegii si ne platea seful, pur si simplu prefer timpul acela cu familia acum.

      (Citează)

  30. Masă gratuită la cantina companiei, existând un etaj cu terasă dedicat pt asta sau masă gratuită trimisă la domiciliu pt cei care lucrează WFH. Meniul ți-l alegi anticipat cu o săptămână înainte.

    De asemenea 35 de zile de concediu de odihnă.

    Și asigurare medicală (nu mizerie de abonament) all inclusive la Allianz Țiriac, incluzând spitalizare.

    Dar, cu toate acestea, am schimbat angajatorul după aproape 13 ani. Companie de cyber security mare. Posibil cea mai mare.

      (Citează)

  31. Faptul ca platesc parcarea prin SMS de pe telefonul de munca mi se pare un beneficiu superb.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus