un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Abia aștept: Warhammer 40.000: Space Marine 2 poate avea 1000 de inamici pe ecran

21 Sep 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Am pus Warhammer 40.000: Space Marine 2 pe lista mea de jocuri de interes în trecut, iar interesul mi-a crescut și mai mult zilele trecute după ce am văzut preview-ul IGN de mai jos.

Detaliul care mi-a plăcut: engine-ul jocului poate aduce chiar și 1000 de creatori inamice pe ecran.

Treaba asta este super tare și rar întâlnită în jocuri. Uitați-vă la preview, este un joc în care sute de creatori aleargă spre tine și tragi în ele cu taote mitralierele posibile și apoi treci la chainsaw. Ești un Space Marine înalt de 2,2 metri, cu arme SF și armură impresionantă ca în tot ce ține de universul Warhammer 40.000, ceea ce îl face un joc unic în opinia mea.

Au mai fost în trecut jocuri care aduceau sute de monștri în fața ta deodată, dar puține. Serious Sam îmi vine în minte, dar este vechi și era făcut în glumă, dar mie mi-a plăcut tocmai pentru aspectul său de măcel. Mai recent am jucat un joc bun de strategie numit They are Billions, unde îți construiești o așezare și la un moment dat te atacă zombies. Mii de zombies deodată, ceea ce duce conceptul de tower defense la noi cote și să nu vă mirați dacă picați unele misiuni din cauza pregătirii insuficiente.

Space Marine 2 este mai degrabă o îmbinare de Gears of War cu Doom, în scenarii SF-gotice și cu inamici ca în Starship Troopers și în numerele de acolo. Arată tot mai mult ca un joc pe care mi-ar făcea mare plăcere să-l joc. Se va lansa la iarnă.

Iată și trailerul de acum aproape un an:

    6 comentarii

  1. pare un diablo cu camera mai jos

      (Citează)

  2. Ai ceva typo prin text, “1000 de creatori inamice” și “taote mitralierele”. Te rog corectează când poți.

      (Citează)

  3. Partea de melee combat mi se pare banală.
    Și încă nu înțeleg cum în 2023 mișcările în melee combat reușesc să fie atât de nenaturale.

      (Citează)

  4. Poate asa o sa devii curios despre Warhammer 40K in general. Sunt sute de carti scrise in universul asta, de diversi autori. Multa maculatura, dar unele absolut superbe.

      (Citează)

    • Ai niste exemple de carti bune ce ar merita citite? Mi se pare interesant universul Warhammer, dar nu am stiut niciodata de unde sa incep.

        (Citează)

  5. Exista si competitii tabletop de Warhammer 40k, mai ales in SUA e cunoscut jocul. Si echipa Romaniei a participat in august la concursul international din Belgia, a luat un loc bun.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus