un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Promoție Back to School la cuțite? Există!

21 Sep 2023  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Pe vremea mea, promoțiile Back to School prin magazinele online includeau caiete și pixuri și laptopuri și imprimante, că uneori ai nevoie de așa ceva în noul an școlar. De câțiva ani, însă, orice este la reduceri de Back to School. Aparate foto. Televizoare. Cafea. Hanorace. Mașini de spălat.

Cuțite:

 

Bine, râd de reclamă, nu de cuțite. Cuțitele Maranc sunt foarte bune, în caz că vă întrebați, mi-a trecut cândva unul prin mână (nu la propriu) și mi s-a părut bine făcut.

    12 comentarii

  1. Back to school, Craiova/Braila Edition.

      (Citează)

  2. Pai si cu ce sa ascuti un creion in curtea scolii? Ascutitorile chinezesti sunt foarte proaste.

      (Citează)

  3. Urmeaza Black Back to School , Back to School de vara etc

      (Citează)

  4. E pentru scoala de bucatari

      (Citează)

  5. AR15 in SUA

      (Citează)

  6. Super cutite, daca cauti din ce sunt facute afli ca sunt din otel german sau otel de damasc. Trebuie sa sapi sa afli specificatii, iar cand le afli sunt meh. Otelul german spre exemplu e un fel de 420HC.

    Daca te uiti pe site au si niste flippere din M390 sau S35VN, inclusiv o copie destul de simpatica dupa CRKT CEO, dar preturile sunt wtf.

      (Citează)

  7. Ce funny😀😀😀😀

      (Citează)

  8. Maranc doar au numele pe cutite luate din China (or fi bune, nu neg). De altfel fac tot ce se poate ca sa nu poti da click dreapta (util pentru “search google for this image”) si au dezactivat scurtaturile pentru “view source”.
    Cu toate astea, poti gasi cutite identice pe alte site-uri, de ex. “Cutitul bucatarului profesional Maranc, otel german, 20 cm, M63” este tot ala cu “Jeralium 8.5-Inch Сhef Knife. German Steel 1.4116. S1 Series (9022)” sau “Cuttana Chef’s Knife | Legacy Series | 8 Inches” sau cu “Germany 4116 Steel Mirror Polished Stainless Steel Kitchen Cutlery with mirror polishing” de pe made-in-china punct com.

      (Citează)

    • De altfel firma avea in 2022 numai 2 angajati (si 1 angajat pana in 2021) si obiect de activitate “Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”. Pana in 2018 se ocupau cu “Activitati de testare si analize tehnice” si aveau zero angajati.

        (Citează)

  9. comanda data si platita de 2 saptamani.
    netrimisa
    nu raspunde nimeni la tel, mail, whatsapp
    tepari

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus