un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 21 septembrie 2023

21 Sep 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

 

Altele:

  9 comentarii

 1. Aia cu aeroportul in sud se mai rostogolea si pe vremea lui Oprescu. Bag seama ca Baluta se vrea primar general. Sau turist in Grecia?

    (Citează)

 2. Un aeroport mai de doamneajuta trebuie in bucale. Ca otopeniu arata ca o gara. Si e si foarte aglomerat in unele perioade. Si greu de ajuns. Baneasa nici nu-l mai iau in calcul.
  In orasele mari, sint cate 2 aeroporturi. Mai ales in capitale. Si in sudu bucalelor exista pana la centura. E o varianta. Metrou este, loc este. Sa traga un aeroport langa comuna berceni.

    (Citează)

 3. “Amazon lansează noi dispozitive Echo.”
  Numai bune de Prime Day cand sigur vor avea reduceri mari.

    (Citează)

 4. Am vazut azi aplicatia SD, ma interesa daca chiar ti-l arata pe curier cat mai are pana la EasyBox, dar:
  “Prelungirea perioadei de păstrare a coletului în easybox cu până la 24 de ore”
  Asta chiar am nevoie des, adica atunci cand emag la trimite in N colete…

    (Citează)

  • daca coletele fac toate parte din aceasi comanda eMAG, poti sa lasi in cutie coletele linistit pana ajunge ultimul chiar daca la restul expira perioada…din momentul in care a ajuns ultimul colet de pe comanda porneste countdown. Am testat si nu le i-a nimeni de acolo; si mi-a confirmat si un angajat sameday cand alimenta locker. Dar e important sa fie genul de comanda imartita pe mai multe AWB care au terminatie 0001, 0002, 0003, etc. Daca sunt comenzi separate nu se aplica.

     (Citează)

  • Eu am avut comanda la care au venit în interval de 3-4 zile distanță și primul colet a fost returnat automat pana a ajuns al doilea.
   Suportul eMAG a confirmat după ca asta e procedura și ca nu contează ca sunt din aceiași comanda .

     (Citează)

  • Sameday app update: numai de bine pana acum
   – login posibil cu contul emag
   – mi-arata si colete pt care nu primisem inca AWB-ul de la vanzator
   – am putut prelungi +24h gratuit (dar va fi 3 lei de luna viitoare), doar asa ca ploua afara
   Tracking realtime curier nu am putut testa inca.

   @Dan: mersi, bine de stiut, ma incadrez in scenariul acela.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus