un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 22 septembrie 2023

22 Sep 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    9 comentarii

  1. Da, mai toate marile companii mananca maro ca sunt pe eco, dar daca vrei sa trimiti un produs in service la reparat, ai sanse mari sa ti-l schimbe direct. Era un tip pe yt cu un produs care necesita o reparatie minora, producatorul i-a trimis un mail sa distruga produsul si sa le trimita o poza si ei ii trimit unul nou. Facepalm.

      (Citează)

    • Pentru unii conteaza mai mult satisfactia clientului.
      Produsul defect, tot se repara si ajunge pe la altcineva.

        (Citează)

  2. Cisco cumpara Splunk.

      (Citează)

  3. “Facebook îți permite să ai 5 profiluri diferite cu un singur cont. 5 nume diferite și tot tacâmul. Asta este o greșeală”

    Super. Cate unul pt fiecare personalitate. Fiecare cu pronumele lui/ei/lor

    Asteptam cu ingrijorare momentul in care vom avea dreptul la un singur email, logat cu CNP si tot. Cu aprobare de la vecinii de palier si de la primarie. De unde vei lua adresa de email atribuita la 18 ani. Totul pt siguranta noastra, evident, sa scada infractionalitatea de pe internet.

    Dar pana atunci, hai totusi sa ne bucuram de libertate. Si de confuzie. Si de stalkareala fostilor parteneri. Si de raportat cresteri fabuloase ale numarului de conturi FB. Sau de scaderi ca nu isi mai face lumea conturi fake, vor deveni inactive conturile fake. Si de confuzie din nou.

      (Citează)

  4. Am incercat sa folosesc de 3 ori Elec. De 2 ori in zona Apusului, o data la aeroport, niciodata nu am gasit masina. Nu stiu cum se extind in alte locuri cand nu au disponibilitate nici pe aici..

      (Citează)

  5. Deci Facebook lupta din toate puterile impotriva spamului… permitand fiecarui spammer sa aiba 5 personalitati diferite.

    Acum este suficient un singur cont ca sa te certi singur. De pe un profil pui un comentariu jignitor, iar de pe celalalt arati cum esti tu denigrat de catre oamenii rai.

      (Citează)

  6. Program si bilete Festival Bucharest Photofest https://eventbook.ro/festival/bucharest-photofest

      (Citează)

  7. Asta cu mizeriile produse de AI va fi o problema pe toate platformele. M-am trezit ca imi baga youtube music muzica ambientala chinezeasca, dupa calitatea sunetului ori era generata ori eraa trasa de pe Kashtan.

      (Citează)

  8. E ceva care ma deranjeaza aici: confuzia dintre lanseaza si anunta pentru un produs.

    Sa-ti explic:

    Anunta – doar se “anunta” ca la un moment dat, in viitor vor face disponibil un anumit produs.

    Lanseaza – produsul care face subiectul lansarii e disponibil imediat.

    OpenAI Announces bla bla bla… e doar anunta, nu e lansat.

    Multumesc frumos.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus