un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Harta din metrou încă arată că tronsonul Drumul Taberei este în construcție

26 Aug 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Ce să zic mai mult? Am mers cu metroul și am observat că nimeni nu a actualizat hărțile. Metroul din Drumul Taberei încă apare pe hartă cu linie punctată, adică în execuție.

Tronsonul Drumul Taberei a fost inaugurat pe 15 septembrie 2020. În curând se împlinesc doi ani! Probabil doi ani este prea târziu ca să lipești un abțibild nou cu harta peste alt abțibild vechi cu harta. Probleme mai importante sunt cearta pe spații comerciale din metrou, banii din publicitate șamd.

Dar na, what can go wrong? Nu e ca și cum se vor uita străinii pe hartă și vor înțelege greșit metroul bucureștean.

Ca idee, harta de pe site-ul Metrorex (care mie nu-mi funcționează dacă nu tastez explicit www în fața adresei metrorex.ro) arată ca mai jos.

    9 comentarii

  1. Depinde: in unele trenuri este actualizat, in altele nu. Oricum cel mai amuzant este cu mentionarea celor in executie: zici ca mai au putin si le termina

      (Citează)

  2. Mai derutanta e aia catre otopeni. De doua ori am dat peste turisti straini care studiau harta si pareau fericiti ca au metrou direct spre aeroport.

      (Citează)

  3. Pe mine ma îngrozește faptul ca tavanele pe M2 (si nu numai) arata rau. Au scos “biscuiții” si au lasat asa. Cred ca fiind de sticlă in multe stații, nu erau confoem cu standardele de securitate. Apropo ca sibla Tineretului au scos de pe pereții persoanelor celebrele casete galbene specifice stației.

      (Citează)

  4. Care e treaba cu stațiile Romancierilor, Valea Ialomiței și Constantin Brâncuși? Care e traseul între ele?

      (Citează)

    • Costin:
      Care e treaba cu stațiile Romancierilor, Valea Ialomiței și Constantin Brâncuși? Care e traseul între ele?

      Are 2 capete linia aia. 1 La Valea Ialomitei si 1 la la Raul Doamnei iar trenurile pleaca alternativ din capete.

        (Citează)

  5. Pai chiar e in executie, ca aia trebuia sa mearga pana in pantelimon (n-o sa ajunga niciodata acolo, ca doreii de ingineri romani erau sa prabuseasca vile de 2,3 etaje prin cotroceni cand au trecut cu tbm-ul, daramite blocurile de pe elisaveta si carol). Momentan e un ciot nefolosit si nefolositor care simbolizeaza din plin capaciatatea de munca a romanilor.

      (Citează)

  6. nu am mai fost cu metroul din 2016 cred
    au reusit sa puna aer conditionat?

      (Citează)

  7. Salut,
    Să mă sune pe mine și le refac eu linkurile gratuit. Mă găndesc că nu își permit un developer să se ocupe de un amărât de website.
    Am văzut târziu acest articol și chiar după tot acest timp încă au probleme.
    De unde să-și permită să se ocupe de detaliile astea Radu? Au dat toți banii pe mite. Crezi că e simplu și pentru ăștia de sunt abonați la banii din bugetul statului?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus