un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 26 august 2022

26 Aug 2022  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

Samsung a lansat oficial noile foldables în România (review Fold4) și a fost inclusiv o prezentare de modă cu poșete create de Laura Olaru. Inedită ideea, mai ales că multe erau în culorile telefoanelor:

  19 comentarii

 1. Instagram nu e in stare nici acum sa detecteze ca am facut poza corect cu telefonul pe orizontala, cum si trebuie facute toate pozele de altfel. Nu, Instagram in bezna mintii unor programatori incompetenti vrea poze (si filme) facute cu telefonul vertical.

    (Citează)

  • Ai impresia ca orientarea pozelor e decisa de programatori, nu de manageri care iau la randul lor ordine de la managerii lor.

   Majoritatea utilizatorilor de aplicatii gen instagram folosesc telefoanele in mod portrait, asa ca pozele facute pe orizontala nu ii ajuta cu nimic. Cand faci poze pentru tine, intorci telefonul ca sa se vada bine. Cand dai scroll vertical printre imagini, nu intoarce nimeni telefonul la fiecare poza.

     (Citează)

  • hai sa punem mana de la mana sa-i scriem lui Zucc ca pe blogul lui nwradu este un baiat care stie cum trebuie reparat Instagramul

   cred ca macar atata lucru putem face si noi pentru Gaelex, care ne lumineaza de atata timp cu idei bune; plus ca e pacat sa beneficiem numai noi, cititorii nwradu, de aceasta intelepciune

     (Citează)

  • Stiam ca se pricepe la orice, dar nu ca stie si programare.

   Putem sa ii scriem si lui Radu sa faca un AMA cu el, poate se pogoara si asupra noastra din intelepciunea lui.

     (Citează)

  • ahahah, excelenta idee, I would totally go for an AMA with Gaelex :-))

     (Citează)

  • Mai, exista baeti care stiu tot pe lumea asta, ca mihnea de exemplu.

   Mare pacat ca nu-i apreciem dupa cum merita.

     (Citează)

  • Cine e Mihnea?

     (Citează)

  • unu mihnea cu m mic care semnaliza recent in comentarii, ca sa stie toti ca e limitat, saracu.

   Nu stiu cine e in lumea reala, si nici nu ma intereseaza.

     (Citează)

  • Apropo, pentru specialii care susțin filmarea pe verticală, a dracului evoluție a pus ochii oamenilor pe orizontala.

     (Citează)

 2. Peste 2-3 ani o sa fie nevoie sa lanseze si rucsaci pentru noile “telefoane”

    (Citează)

 3. Foarte interesanta franciza cu automatele alea. Sper sa o si vedem in realitate.

    (Citează)

 4. Cred ca e cazul sa migrez complet la Apple Keychain. Folosesc de ani de zile lastpass, am redus foarte mult cand sau hotarat sa te lase sa-l folosesti gratuit doar pe una dintre platforme, ori mobile ori pc. Zilele astea am sa-i spun bye bye definitiv.

    (Citează)

 5. Multumesc de pontul cu bitwarden. Folosesc de ceva timp lastpass, am fost multumit, dar e nevoie de o schimbare.

    (Citează)

 6. Marean:
  ahahah, excelenta idee, I would totally go for an AMA with Gaelex :-))

  #metoo

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus