un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vizităm Patriarhia! Mâncăm mititei în parc!

30 Apr 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Ieri ne-am plimbat prin oraș cu Alice și am pus ca țintă Patriarhia, că Matilda nu fusese niciodată acolo. Este de doar vreo 15 ani în București, așa că e de înțeles cum a ratat-o până acum. Acolo era Izvorul Tămăduirii și o coadă mărișoară la luat apă, dar în biserică se putea intra direct.

Anyway, iată cum arată Patriarhia și apoi Sf Spiridon Nou, unde ne-am și căsătorit acum câțiva ani. Mie mi se pare cea mai frumoasă biserică din București, poate din întreaga Românie. Mergeți cândva să o vedeți, merită!

Apoi, cum se face după biserică, ne-am dus în Parcul Tineretului unde este deja pornit un festival de 1 Mai. Ține până pe 1 mai inclusiv. Am mâncat mititei și hamsie prăjită, am băut o bere rece, am plimbat Alice-ul și ne-am dus acasă. Dacă vreți un mic de 1 Mai, Parcul Tineretului poate fi o soluție. Sfatul meu este să vă luați de acasă vreo pătură și să faceți un picnic acolo, e mai frumos pe iarbă decât la mesele lor.

  10 comentarii

 1. De ce nu e marcat articol sponsorizat?

    (Citează)

 2. Felicitari pentru initiativa de a promova (si) alte lacasuri culturale…
  Cea mai frumoasa din Bucuresti poate, din intreaga Romanie lupta e stransă..mai ales dacă esti legat de vreo bisericuța de la sat..

  Cand timpul e frumos tehnologia mai indeamna si la escapade in aer liber, din pacate YoWindow arata ploaie zilele astea la noi..

    (Citează)

 3. mi se pare de porc sa filmezi inautru bisericilor, in idea de ‘am iesit si eu la plimbare, sa filmez pt popor’

    (Citează)

 4. Ironia vad ca e taxata. Putin style.

    (Citează)

 5. e pur si simplu o chestie de respect.
  daca mai stii ce e chestia aia

  Marinel:
  Ti-e frica sa nu te prinda pupind oase? Sau ca e Cristos in puțagpala pe pereti…

    (Citează)

  • Biserica Ortodoxa Romana detine postul Trinitas TV care transmite inclusiv filmari din biserici. Inteleg ca pentru ei este normal, dar daca Radu face acelasi lucru devine lipsa de respect?

     (Citează)

 6. Boris:
  Adevarul e ca nici la Dune nu m-au lasat sa filmez, e ceva obsesie cu SFurile astea sa nu fie filmate.

  Chill, Vladimir Ilici…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus