un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 iulie 2021

13 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Oferte bune:

    8 comentarii

  1. Christmas in July: o campanie promo mai penibila ca asta nu exista pe piata retailerilor din Romania.
    E al 2 lea an cel putin din ce stiu in care emag iese la tv cu reclama asta pt oameni prosti: probabil pt ca prinde

      (Citează)

    • E jale in piata, vanzarile sunt slabe toti se agita poate poate mai vand ceva. Nu reusesc decat sa scarbeasca cumparatorii.

        (Citează)

    • Mai nu stiu ce sa zic de “oamenii prosti”… sunt multi care au copii si cumpara lunar scutece, servetele, hainute, jucarii, consumabile de prin casa. Eu zic ca e super bine ca luna asta in loc sa le cumpar de la Cora sau Auchan, sa le iau cu transport gratuit de la emag si cu -10%. Daca asta inseamna sa fii prost… :D

        (Citează)

  2. Degeaba se agita Branson, el nu a fost in spatiu, doar in partea superioara a atmosferei.

      (Citează)

  3. GT 2 Pro a fost si mai ieftin, către 600 lei cu ocazia deschiderii noului magazin online huawei. Nici o veste pe aici, nici un cod de reducere… Noroc cu offline-ul ca am aflat,
    oricum n-am prins. 😉 Acum e plin olx-ul de ele la 800-900lei.

      (Citează)

  4. Alea de in de la LIDL ce au frate ?

      (Citează)

  5. Gt2 pro e 960 le vexio. Eu mi-am luat gt2 cu 617 (din pacate mai scump decat cand era la reduceri cu 570, dar cred ca va disparea curand de pe piata).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus