un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dristor Doner de la Șincai se redeschide astăzi, la două săptămâni după incendiu

13 May 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

13 comentarii

Așa mi-a zis cineva din măcelăria lor, că m-am dus astăzi să iau niște carne de acolo. Au felii de mușchiuleț de vită foarte gustoase.

Shaormăria urmează să se redeschidă astăzi după-amiaza sau cel puțin acela era planul dimineață. Sper să le iasă. Grill-ul mai durează o vreme.

Se lucra intens pe acolo. O armată de oameni spălau ferestre și amenajau mesele de la “terasă”. Acoperișul pare refăcut, firma arsă era deja montată la loc și cineva tocmai lipea literele pe ea. M-am uitat prin geam și se vedea bucătăria curată, probabil refăcută. Probabil au lucrat non-stop la asta.

Se lucrează și la blocul afumat de lângă Dristor Doner. A apărut deja o schelă de sus până jos pentru a reface polistirenul ars și probabil pentru a revopsi întreaga fațadă. La etajele 2, 3 și 8 erau câteva ferestre noi, cu etichete pe suprafața vitrată. Le-au înlocuit locuitorii atât de rapid sau au dat cei de la Dristor bani?

    13 comentarii

  1. M-as astepta sa fi dat asiguratorul bani.

      (Citează)

    • La cat de repede se misca, probabil recupereaza banii de la asigurator dupa ce termina cu reparatiile, ca mi e greu sa cred ca au terminat cu investigatiile/evaluarile atat de repede

        (Citează)

    • Asta cu banii de la asigurator va dura ani de zile. In afara de asta, chiar nu-ti dai seama cati bani produc locurile astea? Chiar crezi ca amenajarea unui astfel de spatiu e o problema?

        (Citează)

    • Vorba aia, orice bancă îți dădea și credit, doar să repornești o activitate atât de bănoasă la loc.

      Asiguratorul cred că așteaptă ditamai ancheta, să vadă a cui a fost vina șamd. N-am auzit detalii despre cauza incendiului, de exemplu.

        (Citează)

    • La ce cifra de afaceri are Dristorul de la Sincai, cred ca le-au fost suficiente incasarile din ultimele 2 saptamani sa finanteze toate reparatiile.

        (Citează)

  2. Intre timp in Hotelul Triumf ploua, la o aruncatura de bat de Guvern/ PNL/ PSD.

    DOMNU DRISTOR PRESEDINTE!

      (Citează)

  3. sper sa nu mai gasesc carne arsa, de data asta!

      (Citează)

    • Mie asta imi place la Dristor. Spre deosebire de alte shaormarii, la ei carnea este prajita si are crusta aia rumenita.

        (Citează)

    • Pai acum 2 saptamani au ars-o cam tare, nu?
      Si nu doar carnea..

        (Citează)

    • gabi: sper sa nu mai gasesc carne arsa, de data asta!

      Depinde dacă o mai au pe aia de acum 2 săptămâni. Du-te peste câteva zile, ca să o dea altor clienți între timp :P

        (Citează)

  4. Cei de la Dristor s-au ocupat de înlocuirea termopanelor și curățarea camerelor afectate

      (Citează)

  5. Pe de o parte e laudabil efortul de a inlocui si curata apartamentele afectate. Pe de alta te gandesti de doua ori daca merita sa locuiesti intr-un bloc care are la parter o saormerie, restaurant, brutarie, patiserie etc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus